Bruikleenfietsen

daphnevanleuken-tfl-27

Wandelen en fietsen is een manier om, zeker ook met elkaar, te genieten van natuur en om lekker gezond bezig te kunnen zijn. Daarvoor organiseren wij regelmatig wandel- en fietstochten, zoals tijdens onze buitenlandse vakantiereizen Ook koppelen we deze dagen aan een bestaande fietstocht in Nederland, zoals de Bollenstreek Classic, Wheels of Steel of de Ride for the Roses. Vaak zijn dit tochten waaraan wij als goed doel zijn verbonden.

topsport-for-life-daphnevanleuken-tfl-36-bollenstreek-classic-2016

Het is altijd leuk met gasten en vrijwilligers, waaronder meestal ook enkele van onze topsporters, sportief bezig te zijn. Die gezamenlijke belevenis is steeds weer fantastisch! Want sport verbindt en bevordert gezondheid en ‘welzijn’.

 

Omdat niet iedereen een geschikte fiets heeft en het soms ook een te grote stap is meteen een goede fiets aan te kunnen schaffen, hebben wij een aantal top(race-)fietsen ter beschikking. Deze geven wij voor maximaal 2 seizoenen (een seizoen loopt van 1 maart tot 1 december) GRATIS in bruikleen.
Na de uitleenperiode van maximaal 2 seizoenen kan de termijn eventueel nog worden verlengd, afhankelijk van de aanvragen en het aantal beschikbare fietsen. Ook is overname van de fiets dan bespreekbaar.
Deze eigen teamfiets is van het Nederlandse topmerk KOGA, is volledig van carbon, dus heeft een zeer laag gewicht, en is afgemonteerd met Shimano en PRO-onderdelen.
Als enige ‘tegenprestatie’ gaan wij ervan uit dat de gebruiker van de fiets ook zoveel als mogelijk meedoet aan de door ons georganiseerde fietstochten.

Topsport for Life - fietsenoverdracht - IMG_9322

Wil je in aanmerking komen voor zo’n topfiets, neem dan contact op met ons. We kijken dan welke mogelijkheden er zijn en informeren jou over de exacte voorwaarden.

 

Ook beschikken wij over ‘de limousine’ onder de tandemfietsen, namelijk de KOGA Twintraveller. Met deze fiets kunnen wij eventueel iemand meenemen die zelf niet of nog maar moeilijk in staat is om alleen te fietsen.

Op de zeer comfortabele Twintraveller maken we het dan toch mogelijk lekker met de groep mee te fietsen. Heb je interesse om van deze mogelijkheid gebruik te maken? Neem dan contact met ons op. Deze fiets wordt eventueel ook in bruikleen gegeven voor een periode van maximaal 4 weken.

20141219 - 1e Ontwerp Teamfiets Topsport for Life TandemTraveller

 

Wanneer het fietsen op een gewone fiets niet meer kan, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een fiets met electrische ondersteuning te gebruiken. Daarom gaan wij ons assortiment fietsen uitbreiden met sportieve electrische fietsen. Op dit moment hebben wij nog maar 1 electrische (heren-)fiets ter beschikking voor gebruik tijdens evenementen of voor een uitleentermijn van maximaal 4 weken.
Dit betreft een Giant Aspiro Hybrid.

aspiro-hybrid-0_2000px

Behalve de hierboven gepresenteerde fietsen kan het in de toekomst zo zijn dan we nog meer aangepaste fietsen gaan opnemen in ons aanbod. Uiteraard wordt dit dan meteen op deze pagina aangekondigd.

 

Wil je ook gebruik maken van ons aanbod fietsen? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>