CBF Erkend goed doel

Erkend_doel_banner_728x90bewegend

 

 

Topsport for Life is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen.

De kwaliteitseisen worden opgesteld door een onafhankelijke commissie. Toezichthouder CBF controleert of we aan de eisen voldoen. Zij checken ons ieder jaar en eens in de drie jaar worden we uitgebreid getoetst. Zo bouwen we samen aan een professionele en transparante sector waar u als donateur gerust aan kunt geven.

U kunt dus met een gerust hart donateur worden van Topsport for Life? Daar zijn wij ontzettend blij mee. Omdat we onze gasten eenvoudig niet kunnen helpen zonder trouwe donateurs. Topsport for Life krijgt namelijk ook géén financiële ondersteuning vanuit bijvoorbeeld KWF of ALS Nederland. Voor onze inzet voor mensen die nú leven met kanker, ALS of een andere levensbedreigende ziekte zijn we dus aangewezen op de hulp en acties van anderen.
>> ik wil donateur worden

 

We zijn inmiddels met circa 500 Erkende Goede Doelen. Samen vertegenwoordigen we ruim 80% van het geld dat de samenleving doneert aan maatschappelijke doelen. U herkent ons aan het ‘Erkend Goed Doel’-logo.

Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op www.geefgerust.nl

20161201-erkenningscertificaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>