Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Last Minute Event: Film ‘Aurora Borealis’

30 september 2016 @ 10:00 - 12:00

| Gratis

Afbeeldingsresultaat voor Noorderlicht

 

Aurora Borealis: kom het Noorderlicht zien!

Dit evenement wordt georganiseerd door de collega’s van Vereniging Hartsdromen en hebben ook ons hiervoor uitgenodigd. Een heel mooi aanbod! Dank jullie wel daarvoor!

Logo Hartsdromen


Het is een veel voorkomende wens: het Noorderlicht zien! Voor Lies (54) is dit een hele grote wens, maar voor een reis met haar camper naar dit magische natuurverschijnsel is het voor haar te laat. 

Ze nodigde al haar familie en vrienden uit voor een hele speciale voorstelling in het Omniversum in Den Haag. De 40 minuten durende documentaire neemt de kijkers mee naar het Noorderlicht. En ook alle gasten, vrijwilligers en donateurs van Topsport for Life mogen dit mee maken!

Bekijk de pracht van de Aurora Borealis, gezien vanaf zowel aarde als ruimte. Spectaculaire beelden, gefilmd door de SOHO-satelliet van NASA, en laten ook de zon zien …zoals je haar nog nooit hebt gezien.

 

Aanvang film: 10.00 uur. Na afloop gelegenheid tot napraten/drankje in de foyer tot 12.00 uur.


Voor gasten (en partner/begeleider), vrijwilligers en donateurs gratis toegang.  Wil je komen kijken met een introducee? Dat kan. Die betalen €10,-, over te maken op de bankrekening van Topsport for Life, NL51RABO 0101462980 o.v.v. ‘Omniversum’. Natuurlijk mag je ook een donatie doen, wij maken die dan graag over aan onze collega’s van Hartsdromen.

Want Hartsdromen betaalde het transport en lieten de 100 kg zware filmspoel speciaal overkomen uit de USA. Er is er maar 1 ter wereld. Slechts 1x eerder in Nederland (2014) vertoond! Dit móet je in je leven een keer gezien hebben!

Gegevens

Datum:
30 september 2016
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Omniversum
President Kennedylaan 5
's-Gravenhage, 2517JK
+ Google Maps
Website:
www.omniversum.nl