Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fondsenwervende actie voor ons: 1e Kikkerloop in Haarlem

16 juni 2018 @ 09:15 - 16:00

Topsport for Life - Ton de Rooij 2

 


Ter nagedachtenis aan Ton!

 Ton de Rooij is op 19 juni 2017 toch nog plotseling overleden. Ton kreeg ruim een jaar daarvoor te horen dat hij ALS had.

Samen met zijn vriendin Carla van Bochoven bezochten zij in die periode de activiteiten van Topsport for Life en raakten enthousiast over het mooie werk wat wij doen voor mensen de levensbedreigend ziek zijn.

Ton was gek op wandelen.
En op Kermit de Kikker.

Nadat Ton in 2013 voor het eerst de Vierdaagse van Nijmegen liep, had hij het wandelvirus te pakken.  Ton wilde heel graag de 100ste edite van de Vierdaagse mee wandelen maar door ALS was dit helaas niet meer mogelijk.  Zijn spieren lieten hem steeds meer in de steek. Gelukkig heeft hij ondanks zijn beperkingen toch nog veel mooie momenten beleefd.

Topsport for Life - Ton de Rooij


Nu wordt in 2018 op initiatief van Carla voor het eerst de ‘Kikkerloop’ georganiseerd. Ter nagedachtenis aan Ton. Ton heeft gevraagd de opbrengst van deze wandeltocht aan Topsport for Life te doneren. Een prachtig postuum gebaar!

Je kunt je voor de wandeling aanmelden via de website van de Kikkerloop. Klik daarvoor op de button hieronder.
Inschrijven: van 9.15-11.00 uur
Eindtijd: 16.00 uur

Icon Ik wandel mee

 

Wil je meewandelen en ben je gast of vrijwilliger bij Topsport for Life? Geef je deelname dan alsjeblieft óók per mail aan ons door (wendy@topsportforlife.nl) zodat we een overzicht hebben welke mensen van Topsport for Life die dag aanwezig zijn. Misschien kunnen we dan samen lopen of de deelnemers gezellig langs de kant gaan aanmoedigen!  We maken er hoe dan ook weer een gezellige ‘Samen Zijn’ dag van!

Let op: deelname aan de wandeling is helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel.

Gegevens

Datum:
16 juni 2018
Tijd:
09:15 - 16:00
Website:
http://www.kikkerloop.nl

Organisator

Wendy Schapers
Telefoon:
088-2468180
E-mail:

Locatie

De Zoete Inval
Haarlemmerstraatweg 183
Haarlemmerliede, 2065 AE Nederland
+ Google Maps