Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hét Vitaliteitsevent – UITGESTELD

17 november 2020 @ 13:00 - 18:00

| €125

IN VERBAND MET COVID-19 IS ALSNOG BESLOTEN DIT EVENT UIT TE STELLEN TOT BEGIN 2021

Op 17 november 2020 organiseren wij samen met de Vitaliteitsgroep in ons kantoor, het inspirerende ‘SX’ (centrum van sport, marketing & media), Hét Vitaliteitsevent!

Wij hebben er samen voor gekozen om juist tijdens deze pandemie wél bij elkaar te komen (uiteraard ‘Coronaproof’) om samen inspiratie op te doen hoe je jezelf en je organisatie vitaal kunt houden.

Op de flyer hieronder vind je alle informatie en helemaal onderaan kun je je inschrijven.

De opbrengst van dit evenement komt volledig ten goede aan onze stichting waardoor wij verder kunnen werken aan een beter leven voor mensen die nú leven met ALS, kanker of een andere levensbedreigende ziekte!
Wij bedanken daarvoor ‘SX’, de Vitaliteitsgroep, Arnold Vanderlyde, Bart van Gerwen, Nita van Vliet en de mensen van de Active E-sports Arena die geheel belangeloos aan dit evenement meewerken.

 

 

>> download hier bovenstaande flyer

 

Hieronder een filmpje om een indruk te krijgen wat je als deelnemer te wachten staat in de bijzondere ‘SX’ Active E-sports Arena.

 

In de video hieronder krijg je een indruk van de korte boksclinic met Arnold Vanderlyde. Tien prominente ondernemers uit Hoogeveen in voorbereiding om tegenover elkaar in de boksring te staan tijdens het Lions Boksgala.

Gezien het ‘vitale’ middagprogramma wordt geadviseerd gemakkelijke / sportieve kleding te dragen.

S.v.p. het formulier hieronder invullen en op de ‘Verzendknop’ drukken. Je krijgt dan een automatisch aangemaakte bevestiging in de in het formulier opgegeven mailbox.

 

Na je aanmelding krijg je een mail met de factuur van €125 + BTW en routebeschrijving toegezonden.
Betaling dient uiterlijk 1-11 a.s. te hebben plaatsgevonden. Bij eventuele annulering van het evenement in verband met Corona-maatregelen worden gedane betalingen gerestitueerd.
In geval van annulering door een deelnemer worden betaalde kosten niet gerestitueerd, maar kan wel een vervanger als deelnemer worden aangemeld. 

 

Gegevens

Datum:
17 november 2020
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
€125

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

SX Center
Torenallee 3
Eindhoven, 5617 BA Nederland
+ Google Maps