Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerst Proeven in Boxtel

19 december 2021 @ 14:30 - 19:30

Bericht 18-12-2021:
In verband met de zojuist door de overheid afgekondigde volledige lockdown gaat ons Kerst Proeven helaas alsnog niet door.

 

We kunnen verklappen dat er dit jaar alsnog een fysiek Samen Zijn in de Kerstperiode wordt georganiseerd!
Het vorig jaar hebben we een erg geslaagde online activiteit georganiseerd (All We Need is Music & Connection), maar dat is dit jaar organisatorisch en financieel helaas niet haalbaar. En we schatten zo in dat er in deze alweer moeilijke tijd door de toestand van Corona, juist nu veel behoefte bestaat aan fysiek samen komen en elkaar dus kunnen ontmoeten.

Wij willen daarbij vooral niemand uitsluiten en dat betekent dat we een lokatie hebben gezocht waar het niet verplicht is om een Corona Toegangsbewijs / QR-code te laten zien. Voor ons volstaan de regels zoals we die ook enkele maanden geleden hebben gehanteerd bij het Summercamp:

– heb je klachten, blijf dan thuis
– knuffelen wordt niet verboden, maar je geeft zelf aan of je dat wilt..
– zorg voor goede hygiëne
– voldoende ventilatie

De lokatie waar we elkaar veilig en ongedwongen kunnen ontmoeten is het rolstoelvriendelijke Gemeenschapshuis Orion in Lennisheuvel, een buurtschap in Boxtel (tussen Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch, vlakbij de A2). Wil je met de trein komen? Dan is dat ook goed te doen. Boxtel heeft een treinstation en wij kunnen je daar dan met onze bus komen oppikken. Neem in verband met onze planning hierover tijdig contact met ons op.
Mocht je in de buurt willen overnachten, dan liggen Eindhoven en ‘s_Hertogenbosch beide op ca. 20 km afstand en uiteraard met veel hotelvoorzieningen. Dichterbij vind je een ruim aanbod B&B’s.

 

 

Programma (onder voorbehoud i.v.m. eventuele nieuwe overheidsmaatregelen)

14.30 uur   Ontvangst  met koffie / thee / hapje

15.30 uur   Programma bij onze Kerstboom

17.30 uur   Gezellig en door ons zelf klaar gemaakt buffet!

circa 19.30 uur   Afsluiting 

We vragen per persoon een vrijwillige eigen bijdrage in onze kosten van €17,50, maar meer mag natuurlijk ook. Na je aanmelding ontvang je van ons een Betaalverzoek waar je zelf het bedrag mag invullen.

Om aan te melden graag het formulier invullen en vergeet dan niet op ‘Verzend’ te klikken. Je krijgt dan automatisch ene bevestiging op het door jou ingevulde emailadres.  Ontvang je geen bevestiging dan is er bij je aanmelding iets fout gegaan en adviseren we je aanmelding nogmaals te doen of om even contact met ons op te nemen.

 

Gegevens

Datum:
19 december 2021
Tijd:
14:30 - 19:30

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Gemeenschapshuis Orion
Lennisheuvel 56
Boxtel, 5281 LG
+ Google Maps
Website:
https://www.gemeenschapshuisorion.com/