Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerst Proeven 2022 – 11 óf 18 december 2022

11 december 2022 @ 14:00 - 19:00

Onze traditionele ‘Kerst Proeven’ activiteit gaat dit jaar plaatsvinden op een hele bijzondere locatie:

 

 

 

Het museum neemt ons mee naar de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Hoe kon die oorlog ontstaan? Wat was de rol van propaganda? Welke ontberingen hebben de mensen toen allemaal moeten meemaken? En hoe is de oorlog tot een einde gekomen en wat hebben we ervan geleerd?

Allemaal vragen die ons nu helaas ook weer bezig houden… want oorlog is van alle tijden.
Een bezoek aan het museum is niet alleen heel erg leerzaam, maar juist in de decembermaand een bezoek meer dan waard. Immers, in de donkere dagen van december staan we even stil bij elkaar en kunnen we elkaar opzoeken om met elkaar in verbinding te gaan. Want oorlog hoort thuis in een museum…!

In samenwerking met het Oorlogsmuseum hebben wij een mooi programma samengesteld. En omdat het december is bieden wij dit geheel GRATIS aan voor onze gasten en vrijwilligers en zijn ook de gezinsleden (jong en oud) van harte welkom! Iedere deelnemer ontvangt ook nog een leuke herinnering!
Wel stellen wij een vrijwillige donatie (naar draagkracht) heel erg op prijs. Je kunt die overmaken naar onze bankrekening NL51RABO 0101462980 o.v.v. ‘Donatie Kerstactiviteit’.
Er is een maximum aantal deelnemers, dus reageer snel wanneer je erbij wilt zijn. Vol = vol.

Omdat we al meerdere reacties hadden gekregen op de voorgenomen datum van 11-12, hebben wij nu ook 18-12 als optie genomen. Geef bij je aanmelding alsjeblieft aan welke datum of data voor jou zouden passen. We beslissen dan uiterlijk 4-12 welke van de 2 data het gaat worden. Mocht al eerder blijken dat er een grote meerderheid is voor 1 van de beide data, dan maken we dat meteen bekend.

Programma

14.00 uur   Ontvangst met koffie, thee of frisdrank en Limburgse vlaai.

14.45 uur   Start rondleiding door de directeur van het Oorlogsmuseum, de heer Erik van den Dungen.

16.00 uur  Vrije tijd om zelf door het museum te gaan.

17.00 uur   3-Gangen diner, er is ook een kindermenu.

19.00 uur  Afsluiting

Vul alsjeblieft het formulier hieronder volledig in en vergeet niet op de ‘Verzend’ button te klikken.  Je ontvangt dan een automatische bevestiging op het door jou opgegeven emailadres. Ontvang je geen bericht, dan is er iets mis gegaan en kun je het nogmaals proberen. Neem eventueel even contact op met ons zodat we jouw aanmelding kunnen traceren.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens

Datum:
11 december 2022
Tijd:
14:00 - 19:00

Locatie

Oorlogsmuseum Overloon