Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mercedes Benz Clubdag – 21 augustus 2022

augustus 21 @ 10:00 - 18:00

Stichting Topsport for Life is maatschappelijk partner van de Mercedes Benz Club Nederland.
Onderdeel van de afspraken is dat wij van harte welkom zijn om met onze gasten deel te nemen aan de door de club georganiseerde  gezellige ritten met de vele mooie klassieke Benzen langs de mooiste plekken van Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij zo al diverse onvergetelijke dagen mogen beleven.
In overleg kunnen ook gasten die rolstoelafhankelijk zijn mee doen aan deze dagen.

Het programma bestaat meestal uit ontvangst met koffie/thee en iets lekkers in een restaurant, ‘s-middags lunch in een restaurant en aan het eind van de dag gezellig napraten met een hapje en een drankje in een restaurant. En met bijbetaling kun je ook deelnemen aan een diner na afloop.

Uiteraard houden we bij de organisatie rekening met de dan eventueel nog geldende Coronamaatregelen.


Op 21 augustus 2022 is er in de buurt van Utrecht een clubdag die in het teken zal staan van het jubileum van de vereniging. Er zullen leuke activiteiten worden georganiseerd en ook zal er een korte rit in de klassieke Benzen worden verreden.
Zodra er meer details bekend zijn over het programma zullen we die hier ook publiceren.

In principe kom je met eigen vervoer naar de locatie. Wij zullen aan de hand van de inschrijvingen wel kijken of er eventueel gecarpoold kan worden. 

De eigen bijdrage als tegemoetkoming in onze kosten wordt ook later bekend gemaakt.

 

Hieronder kun je het aanmeldingsformulier invullen en daarin jouw wensen aangeven. Vergeet niet op de Verzend button te klikken! Je krijgt dan een automatische bevestiging van je aanmelding in de door jou opgegeven mailbox.
Je ontvangt van ons te zijner tijd een Tikkie voor betaling van de gevraagde eigen bijdrage.

 

Gegevens

Datum:
augustus 21
Tijd:
10:00 - 18:00