Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mercedes Benz Clubdag – 23 mei 2021

23 mei 2021 @ 08:45 - 17:30

| €20

Stichting Topsport for Life is maatschappelijk partner van de Mercedes Benz Club Nederland.
Onderdeel van de afspraken is dat wij van harte welkom zijn om met onze gasten deel te nemen aan de door de club georganiseerde  gezellige ritten met de vele mooie klassieke Benzen langs de mooiste plekken van Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij zo al diverse onvergetelijke dagen mogen beleven.
In overleg kunnen ook gasten die rolstoelafhankelijk zijn mee doen aan deze dagen.

Voor de stichting is dit in ieder geval toch een laagdrempelige manier om tijdens de Coronapandemie een leuke activiteit te organiseren voor onze gasten.
Uiteraard houden we bij de organisatie rekening met de dan geldende Coronamaatregelen. 

De eerste rit van 2021 in april voerde ons door de mooie Kempen in Noord-Brabant. Op 23 mei a.s. gaan we rijden in het Oosten van Nederland.
We starten in Dalfsen bij Cafe Restaurant Expo Madrid waar ook een replica van de Nachtwacht is te bewonderen.
Het eerste gedeelte van de route voert door het Vechtdal, we komen onder andere door Vilsteren dat bekend staat om zijn statige landgoederen.
Via binnenwegen rijden we naar het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug met o.a. de Lemelerberg, de Hellendoornseberg en de Holterberg. Een mooie route met hoogteverschil en mooie uitzichten. We nemen rustig de tijd om een foto te maken en te genieten van de prachtige natuur.


De lunch is gepland op het Holterbergplein. Hier vinden we diverse horecagelegenheden en het Natuurmuseum Holterberg, ook de indrukwekkende Canadese Begraafplaats is goed bereikbaar.
Een wandeling op of rond de Holterberg is zeker de moeite waard.
Na de lunch vervolgen we onze route door Holten en Markelo en door prachtige buurtschappen als Exel, Ampsen en Groot-Dochteren.
De route eindigt in Hengelo (Gld.) bij Eetcafé Janssen & Janssen of op de parkeerplaats van de kerk (afhankelijk van de dan geldende Coronamaatregelen).

 

PROGRAMMA ZATERDAG 23-5-2021

08.45 uur VERZAMELEN op de carpoolplaats Vorstengrafdonk in gemeente Oss. Vertrek in onze Benzen naar de startplaats in Dalfsen.

10.30 uur  ONTVANGST bij Café Restaurant Expo Madrid, Tolhuisweg 5, 7722 HS Dalfsen.

11.00 uur  START.

ca. 13.00 uur  LUNCH op Holterbergplein (afhankelijk van de Coronasituatie worden er eventueel lunchpakketten uitgereikt).

ca. 16.00 uur  FINISH bij Eetcafé Janssen en Janssen, parkeerplaats van de kerk, Spalstraat 1, 7255 AA Hengelo (Gelderland).

Borrel + hapjes. Er is helaas géén aansluitend diner.


Behalve onze eigen klassieke Benzen kunnen we eventueel ook onze rolstoelbus(sen) inzetten wanneer dat praktischer / gewenst is.
Het belangrijkste is dat we weer samen kunnen komen voor een gezellige activiteit…

 

GEVRAAGDE FINANCIËLE BIJDRAGE

De bijdrage in onze kosten voor de hele dag bedraagt €20,00 per persoon. Dit is inclusief:

– koffie/thee met iets lekkers bij de start
– lunch of lunchpakket
– de georganiseerde rit incl. de autokosten

Naast de bijdrage in de kosten vragen wij ook om een vrijwillige extra donatie te doen.
Na je aanmelding krijg je nog te horen of je definitief aan het evenement mee kunt doen aangezien we natuurlijk een beperkt aantal plaatsen hebben. Je ontvangt dan een week voor het evenement een betaalverzoek.


Mochten de Coronamaatregelen op 23 mei een diner mogelijk maken, dan is deelname aan het diner facultatief en geheel voor eigen rekening. Je kunt je interesse hiervoor wel al aangeven op het formulier hieronder. De kosten hiervan worden nog bekend gemaakt en je kunt daarna dan nog beslissen om hier al dan niet aan deel te nemen.

Gegevens

Datum:
23 mei 2021
Tijd:
08:45 - 17:30
Kosten:
€20

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Eetcafé Janssen & Janssen
Spalstraat 1
Hengelo (Gelderland), 7255 AA Nederland
+ Google Maps