Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mercedes Benz Clubdag regio Noord – 2 april 2022

april 2 @ 10:00 - 18:00

| €25

Stichting Topsport for Life is maatschappelijk partner van de Mercedes Benz Club Nederland.
Onderdeel van de afspraken is dat wij van harte welkom zijn om met onze gasten deel te nemen aan de door de club georganiseerde  gezellige ritten met de vele mooie klassieke Benzen langs de mooiste plekken van Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij zo al diverse onvergetelijke dagen mogen beleven.
In overleg kunnen ook gasten die rolstoelafhankelijk zijn mee doen aan deze dagen.

Het programma bestaat meestal uit ontvangst met koffie/thee en iets lekkers in een restaurant, ‘s-middags lunch in een restaurant en aan het eind van de dag gezellig napraten met een hapje en een drankje in een restaurant. En met bijbetaling kun je ook deelnemen aan een diner na afloop.

Uiteraard houden we bij de organisatie rekening met de dan eventueel nog geldende Coronamaatregelen. 

Op 2 april 2022 is er in het Noorden van het land een clubrit.
De club heeft een mooie route uitgezet die ons door het Hogeland en deels door Oost-Groningen leidt. Gestart wordt in Drenthe, bij Grand Café de Vriezerbrug in Tynaarlo, een paar kilometer ten noorden van Assen. De lunch is in restaurant ’t Schathoes van Museum Menkemaborg. De route eindigt weer waar we zijn gestart en waar de bitterballen en het biertje klaar staan.

In principe kom je met eigen vervoer naar de startlocatie. Wij zullen aan de hand van de inschrijvingen wel kijken of er gecarpoold kan worden naar de startlokatie. 

Wij vragen een eigen bijdrage van €25 p.p. als tegemoetkoming in de kosten. Maar je krijgt hiervoor dan natuurlijk wel een onvergetelijke dag inclusief alle consumpties. Deelname aan het diner is facultatief en voor eigen rekening.  

Hieronder kun je het aanmeldingsformulier invullen en daarin jouw wensen aangeven. Vergeet niet op de Verzend button te klikken! Je krijgt dan een automatische bevestiging van je aanmelding in de door jou opgegeven mailbox.
Je ontvangt van ons een Tikkie voor betaling van de gevraagde eigen bijdrage.

Gegevens

Datum:
april 2
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
€25

Locatie

Grand Café de Vriezerbrug
Vriezerweg 20
Tynaarlo, Groningen 9482 TB Nederland
+ Google Maps