Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Tuindag Boskoop

24 juli 2021 @ 10:30 - 17:30

| Gratis

DIT EVENEMENT IS TEVENS EEN KENNISMAKINGSEVENEMENT

VOOR POTENTIËLE NIEUWE GASTEN VAN TOPSPORT FOR LIFE

 

In augustus vorig jaar waren wij voor de 1e keer te gast in Boskoop voor een hele interessante en gezellige dag in de plaatselijke tuinen en kwekerijen. Omdat de dag zo geslaagd was, organiseren we ook dit jaar een volgende editie, maar dan met een nieuw programma op andere locaties.

Let op: het programma vindt vooral in de buitenlucht plaats.  In geval van te slecht weer zal het evenement een dag later, op zondag 25 juli, plaatsvinden.

De organisatie is ook deze keer een mooi initiatief van de uit Boskoop afkomstige vrijwilliger Wim van der Poel en gasten Piet Vromans en Jacqueline van de Ven.

Uiteraard worden de dan geldende RIVM-richtlijnen gevolgd.

Afhankelijk van de belangstelling zal een verdeling in groepen plaatsvinden, waarbij de groepsgrootte maximaal 10 personen bedraagt.

 

 

Koffie- en Theehuis Yume bij Kwekerij Esveld


Het programma is helemaal rolstoelgeschikt, met uitzondering van de rondvaart. Deze is niet mogelijk voor gasten die een electrische rolstoel gebruiken. Voor deze gasten zal gedurende de rondvaart een alternatieve activiteit worden georganiseerd.

 

Vanaf 10.30 uur  Ontvangst met koffie & koek in Koffie- en Theehuis Yume, Rijneveld 68 te Boskoop.
Gratis parkeren. Invalidentoilet aanwezig.

 

11.30 uur  Rondleiding Plantentuin Esveld.

 

13.00 uur Lunch in Koffie- en Theehuis Yume

 

14.00 uur  Bezoek Sortimentstuin Harry van Laar, Rijneveld 153a te Boskoop. Vanuit Koffie- en Theehuis Yume is het 12 minuten lopen (afstand ca. 1 km). Eventueel kan ook onze bus worden ingezet. 

 

16.00 uur  Rondvaart. We kunnen vanaf Plantentuin Esveld instappen.
Advies bij warm weer: neem een parapluie mee voor bescherming tegen de zon.


ca. 17.30 uur  Einde officiële programma.

Facultatief vervolg: voor een eigen bijdrage van €25 per persoon kunnen de mensen die dat willen deelnemen aan een 3-gangen diner (keuzes: vlees, vis of vegetarisch) inclusief 2 drankjes (fris, bier, wijn) in Buck Bar Kitchen, Rijneveld 153c.
Tijdig reserveren is noodzakelijk. Geef alsjeblieft op het aanmeldformulier hieronder je keuze aan of geef het telefonisch even door of je hieraan wilt deelnemen. Ons telefoonnummer is 088-2468180. Graag uiterlijk maandag 19-7 vóór 17.00 uur doorgeven.

Rondvaart door de vele wateren in Boskoop

 

Buck Bar Kitchen – onze prachtige locatie voor het diner


De rondvaart wordt gesponsord door de VVV Boskoop. Dankzij enkele mooie ontvangen donaties is de bijdrage verlaagd van €20 per deelnemer naar
GRATIS (een vrijwillige donatie wordt gewaardeerd) en €25 voor het diner (facultatief). 

Vul s.v.p. uiterlijk 19 juli a.s. onderstaand formulier in en vergeet niet op de ‘Verzend’-button te klikken. Je krijgt dan automatisch een bevestiging in de door jou opgegeven mailbox. Krijg je die automatische mail niet, dan is er bij de verzending iets fout gegaan en dien je het formulier nogmaals in te vullen en te verzenden.  

Gegevens

Datum:
24 juli 2021
Tijd:
10:30 - 17:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Koffie- en Theehuis Yume
Rijneveld 68
Boskoop, 2771 XS Nederland
+ Google Maps