Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Tuindag Boskoop

15 augustus 2020 @ 10:00 - 17:30

| €20

 

 

DIT EVENEMENT IS TEVENS EEN KENNISMAKINGSEVENEMENT

VOOR POTENTIËLE NIEUWE GASTEN VAN TOPSPORT FOR LIFE

 

Door de Coronacrisis zijn er vanaf maart geen evenementen meer georganiseerd kunnen worden. Maar dat gaan we vanaf medio augustus weer oppakken met een hele interessante en gezellige dag op zaterdag 15 augustus in de tuinen en kwekerijen in Boskoop.

Let op: het programma wordt (mede in verband met de Corona-situatie) vooral buiten georganiseerd.  In geval van te slecht weer zal het evenement een week later, op zaterdag 22 augustus, plaatsvinden.

De organisatie is een initiatief van de uit Boskoop afkomstige vrijwilliger Wim van der Poel en gasten Piet Vromans en Jacqueline van de Ven.

De gehele dag zal zich hoofdzakelijk buiten afspelen en uiteraard worden de RIVM-richtlijnen gevolgd en is het evenement dus ‘Coronaproof’.

 

Topsport for Life - Boskoop 3


In hoofdlijnen bestaat het programma uit de volgende ‘modules’, waarbij gasten kunnen aangeven of ze de gehele dag of delen van het programma willen meemaken. “Niets moet en alles mag” is zoals altijd ons credo… 😉

Het programma is helemaal rolstoelgeschikt, met uitzondering van de rondvaart. Mensen die rolstoelafhankelijk zijn zullen dan met onze busjes worden vervoerd.

 

Vanaf 10.00 uur  Ontvangst met koffie & koek in Grand Café Roos, Parklaan 4 in Boskoop, gratis parkeren, direct tegenover het treinstation. 

 

11.00 uur  Rondwandeling en rondleiding door Rosarium, direct naast het Grand Café

 

ca. 12.00 uur Bezoek aan Kwekerij en Proef- en Showtuin, Burgemeester Smitsweg 64 te Hazerswoude-Dorp

 

13.30 uur  Lunch in Grand Café Roos

 

14.30 uur  Bezoek Boomkwekerijmuseum. Adres Reijerskoop 52-54 te Boskoop

 

15.30 uur  Rondvaart en bezoek mini-arboretum. Advies bij warm weer: neem een parapluie mee voor bescherming tegen de zon.
Het adres van de opstartplaats van de boten is Overslag 14, Boskoop. Het adres van het mini-arboretum is Kwekeij Klaas Verboom, Zuidwijk 23, Boskoop.


17.30 uur  Grand Café Roos: Einde programma

 

18.00 uur Facultatief: op eigen kosten diner voor de mensen die dat willen in Grand Café Roos. Tijdig reserveren is noodzakelijk. Geef alsjeblieft telefonisch even door of je hieraan wilt deelnemen. Ons telefoonnummer is 088-2468180.
Graag uiterlijk donderdag 13-8 vóór 17.00 uur doorgeven.

 Topsport for Life - Boskoop 2
Topsport for Life - Boskoop 4

 

Het programma wordt grotendeels gesponsord door de VVV Boskoop en door het Boomkwekerijmuseum. De eigen bijdrage kan daardoor worden beperkt tot €20 per deelnemer.

Vul s.v.p. vóór 31 juli a.s. onderstaand formulier in en vergeet niet op de ‘Verzend’-button te klikken. Je krijgt dan automatisch een bevestiging in de door jou opgegeven mailbox. Krijg je die automatische mail niet, dan is er bij de verzending iets fout gegaan en dien je het formulier nogmaals in te vullen en te verzenden.  

Gegevens

Datum:
15 augustus 2020
Tijd:
10:00 - 17:30
Kosten:
€20

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Grand Café Roos
Parklaan 4
Boskoop, 2771 GB
+ Google Maps