Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen een dag genieten in klassieke Mercedessen!

26 mei 2019 @ 08:00 - 18:00

| €25

Logo Mercedes Benz Club Nederland

 

Net als eerder in 2014, 2016 en 2018 organiseren we dankzij de  samenwerking met Mercedes Benz Club Nederland een gezellige dag in prachtige klassieke ‘Benzen’! Wij rijden zelf ook mee met klassieke Benzen welke in het bezit zijn van de stichting en haar vrijwilligers.

 

De clubdag in de regio noord vindt plaats in het veengebied van Drenthe en Groningen. De start, zoals gebruikelijk met koffie of thee en iets lekkers, is in Witten, een klein plaatsje vlakbij het TT Circuit Assen. De route, via leuke binnenwegen en langs lange, rechte kanalen die hier wijken heten, is ongeveer 120 km lang en voert ons over de rondweg om het TT Circuit via Hooghalen, Westerbork en Dalen naar Erica. Daar bevindt zich het Industrieel Smalspoor Museum. Hier gebruiken we de lunch, waarna we met een smalspoortrein door de turfafgravingen gaan en een bezoek brengen aan de turfstrooiselfabriek. 

We vervolgen onze tocht via de rondweg van Emmen naar het oude Groninger land. Langs de veenkanalen en plaatsjes als Jipsingboertange (wie kent het niet?) gaan we weer naar Drenthe, om langs de wijken via Borger en Rolde terug te keren naar Witten. Tijdens de traditionele borrel is er gelegenheid om na te praten. Deelname aan het afsluitende diner is optioneel.

 

Derk Westenberg geniet in 2014 tijdens de rit in onze eigen klassieke en historische Benz-ploegleidersauto die in de jaren '80 werd gebruikt door Peter Post.

Derk Westenberg geniet in 2014 tijdens de rit in onze eigen klassieke en historische Benz-ploegleidersauto die in de jaren ’80 werd gebruikt door Peter Post.

Je komt op eigen gelegenheid naar het startpunt waar je ‘s-avonds ook weer door ons wordt afgezet. Of in overleg elders in Nederland wordt opgehaald en weer wordt terug gebracht.
Dit wordt zeker voor de autoliefhebbers én liefhebbers van mooie natuur onder onze gasten een onvergetelijke dag!

 

Piet Vromans met Jacqueline van de Ven tijdens de clubdag in 2016.

Piet Vromans met Jacqueline van de Ven tijdens de clubdag in 2016.

Meld je liefst per omgaande aan in verband met de reserveringen die we moeten doen. Gebruik je een opvouwbare rolstoel? Dan kunnen we deze in de auto meenemen.
Er zijn slechts een beperkt aantal meerijplekken, dus reageer snel!

De eigen bijdrage voor deze dag is, inclusief lunch en drankjes, slechts €20,00 per persoon. Wil je ook aan het diner deelnemen? De eigen bijdrage daarvoor is ook €20,00 p.p. inclusief 2 drankjes.

 

Genieten in de klassieke open 'Benzen'!

Genieten in de klassieke open ‘Benzen’!

Aanmelden: 
vul het formulier hieronder in en vergeet niet op de knop ‘Verzend’ te klikken. Je krijgt dan een automatische bevestiging op het door jou opgegeven mailadres. Ontvang je deze niet? Probeer het dan nogmaals en neem desnoods anders even contact met ons op om zeker te zijn dat je aanmelding bij ons is binnen gekomen.

Gegevens

Datum:
26 mei 2019
Tijd:
08:00 - 18:00
Kosten:
€25

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Restaurant Zalen van Veen
Witterhaar 14
Assen, Nederland
+ Google Maps