Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen op reis: Springcamp 2018 naar Valle di Ledro

29 april 2018 @ 08:00 - 6 mei 2018 @ 17:00

 

Ook in 2018 staan de acties van Ledro4Life mede in het teken van onze hulp aan mensen die nú leven met ALS/PLS/PSMA.

Het was de bedoeling dat ook dit jaar fietsers en wandelaars de bergen rondom het Ledromeer in Noord-Italië zouden gaan beklimmen om daarmee geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS en voor een betere kwaliteit van leven voor mensen die nú met de ziekte leven. Helaas heeft het bestuur van Ledro4Life op 11-1 bericht dat zij hun event, de fiets- en wandeltocht op 4-5 in Italië, om organisatorische redenen dit jaar hebben afgelast. De eerstvolgende editie staat nu gepland voor 3-5-2019.

 

Maar uiteraard willen wij onze gasten niet teleurstellen en hebben wij besloten om tóch een vakantieweek aan het Ledromeer te organiseren. Dankzij de hulp van Ledro4Life hebben wij ook voldoende financiële steun om de reis te kunnen organiseren.

We blijven ons dus verheugen op weer een hele gezellige week in Italië en om te genieten van de prachtige omgeving en van het goede leven in deze streek!

 Topsport for Life - Springcamp 2018 Ledromeer


We hebben een (ook voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel) geschikte hotelaccomodatie gevonden. LET OP, je dient vanwege de praktische beperkingen in het hotel wel nog een stafunctie te hebben. Een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijvoorbeeld het nabij gelegen Gardameer of een stedentrip naar Verona of misschien wel Milaan.

Het ligt in de bedoeling om op zondag 29 april met onze rolstoelbus en enkele auto’s te vertrekken vanaf ons kantoor in Eindhoven. Wij regelen in principe het vervoer Eindhoven-Italië-Eindhoven. Kom je met je eigen auto naar Eindhoven, dan kunnen we voor de week evt. zorgen voor een parkeerplaats.
Ook wordt er een overnachting ingepland zodat we op 30 april ontspannen aankomen bij het Ledromeer.
Uiteraard gaan we dan ook voor degenen die kunnen en willen in de omgeving fietsen en wandelen. En dat weer volgens het motto ‘niets moet en alles mag’!
Op zaterdag 5 mei vertrekken we dan weer voor onze terugreis met een overnachting in Duitsland.

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen dus reageer nu zo snel mogelijk MAAR UITERLIJK 7 APRIL als je erbij wilt zijn!

Uiteraard zorgen wij voor professionele begeleiding en gaan er een arts, verpleegkundige(n) en verzorgende(n) mee.

 

Het team van Topsport for Life in 2017, samen met de organisatoren van Ledro4Life, Ben en Christel Beckmann.

Het team van Topsport for Life in 2017, samen met de initiatiefnemers van Ledro4Life, Ben en Christel Beckmann.

 

BIJDRAGE IN DE REISKOSTEN

Dit is inclusief vervoer, hotelovernachtingen heen- en terugreis incl. diner en ontbijt, half pension in Italië en de persoonlijke en medische begeleiding door ons team.
Lunches, persoonlijke uitgaven en consumpties zijn voor eigen rekening.

 

We kunnen deze reis net als vorig jaar weer GRATIS aanbieden aan gasten die leven met ALS en die voor de 1e keer meegaan. Dit wordt weer mogelijk gemaakt dankzij de prachtige hulp van Ledro4Life. Natuurlijk is een vrijwillige eigen bijdrage erg welkom.

Voor gasten met ALS die al eerder zijn meegegaan is de (minimale, meer mag ook) bijdrage slechts €195 p.p.|

Voor gasten die leven met een andere levensbedreigende ziekte dan ALS is de (minimale, meer mag ook) bijdrage in de kosten €375 p.p.

Is een financiële bijdrage vanwege je persoonlijke financiële situatie niet (helemaal) haalbaar, dan maken we graag in overleg een ‘afspraak op maat’. Aarzel niet om hiernaar te vragen.

 

Heb jij INTERESSE om deel te nemen aan deze vakantiereis, geef dit dan alsjeblieft ZO SNEL MOGELIJK MAAR UITERLIJK 6 APRIL aan ons door.
Dit betekent nog niet dat je dan ook definitief meegaat. Dat hangt onder andere af van de definitieve planning én ook van het aantal en de samenstelling van de aanmeldingen. In het geval er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, maken wij een selectie en kom je evt. op de reservelijst.
Wij zullen jou zo spoedig mogelijk hierover informeren.

 

INTERESSE?
Vul dan s.v.p. zo snel mogelijk onderstaand formulier in en klik op ‘Verzend’

Gegevens

Begin:
29 april 2018 @ 08:00
Einde:
6 mei 2018 @ 17:00

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Lago di Ledro
Pieve di Ledro, Italië + Google Maps