Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Samen op reis: Springcamp 2018 naar Valle di Ledro

april 29 @ 08:00 - mei 6 @ 17:00

Topsport for Life - Samen op Reis  - met tekst

 

Ook in 2018 staan de acties van Ledro4Life mede in het teken van onze hulp aan mensen die nú leven met ALS/PLS/PSMA.

Het was de bedoeling dat ook dit jaar fietsers en wandelaars de bergen rondom het Ledromeer in Noord-Italië zouden gaan beklimmen om daarmee geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS en voor een betere kwaliteit van leven voor mensen die nú met de ziekte leven. Helaas heeft het bestuur van Ledro4Life op 11-1 bericht dat zij hun event, de fiets- en wandeltocht op 4-5 in Italië, om organisatorische redenen dit jaar hebben afgelast. De eerstvolgende editie staat nu gepland voor 3-5-2019.

Maar uiteraard willen wij onze gasten niet teleurstellen en blijft het onze intentie om tóch een vakantieweek aan het Ledromeer te organiseren. Veel zal ervan afhangen of we alsnog voldoende financiële steun hiervoor krijgen.

We blijven ons dus verheugen op weer een hele gezellige week in Italië en om te genieten van de prachtige omgeving en van het goede leven in deze streek!

 Topsport for Life - Springcamp 2018 Ledromeer


We hebben een (ook voor mensen die afhankelijk zijn van ene rolstoel) geschikte hotelaccomodatie gevonden. Een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijvoorbeeld het nabij gelegen Gardameer of een stedentrip naar Verona of misschien wel Milaan.

Het ligt in de bedoeling om op zondag 29 april met onze rolstoelbus en enkele auto’s te vertrekken vanaf ons kantoor in Eindhoven. Wij regelen in principe het vervoer. Ook wordt er een overnachting ingepland zodat we op 30 april ontspannen aankomen bij het Ledromeer.
Uiteraard gaan we dan ook voor degenen die kunnen en willen in de omgeving fietsen en wandelen. En dat weer volgens het motto ‘niets moet en alles mag’!
Op zaterdag 5 mei vertrekken we dan weer voor onze terugreis met een overnachting in Duitsland.

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen dus reageer nu zo snel mogelijk als je erbij wilt zijn!

Uiteraard zorgen wij voor professionele begeleiding en gaan er een arts, verpleegkundige(n) en verzorgende(n) mee.

 

Het team van Topsport for Life in 2017, samen met de organisatoren van Ledro4Life, Ben en Christel Beckmann.

Het team van Topsport for Life in 2017, samen met de initiatiefnemers van Ledro4Life, Ben en Christel Beckmann.

 

We proberen deze reis weer voor een lage eigen bijdrage of, indien mogelijk, gratis aan onze gasten aan te bieden! Zodra de planning meer definitief is, zullen we bekend maken of een eigen bijdrage, al dan niet op vrijwillige basis, wordt gevraagd.

Heb jij INTERESSE om deel te nemen aan deze vakantiereis, geef dit dan alsjeblieft ZO SNEL MOGELIJK MAAR UITERLIJK 1-3  aan ons door.
Dit betekent nog niet dat je dan ook definitief meegaat. Dat hangt onder andere af van de definitieve planning en evt. eigen bijdrage die we je zullen vragen én ook van het aantal en de samenstelling van de aanmeldingen. In het geval er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, maken wij een selectie en kom je evt. op de reservelijst.
Wij zullen jou zo spoedig mogelijk hierover informeren.

 

INTERESSE?
Vul dan s.v.p. zo snel mogelijk onderstaand formulier in en klik op ‘Verzend’

Gegevens

Begin:
april 29 @ 08:00
Einde:
mei 6 @ 17:00

Organisator

Miel in ‘t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Ledromeer
Italië + Google Maps