Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Samen op Reis’: Springcamp naar Valle di Ledro

30 april 2017 @ 08:00 - 7 mei 2017 @ 17:00

 

Zoals al eerder vermeld, staat de actie van Ledro4Life dit jaar ook in het teken van onze hulp aan mensen die nú leven met ALS/PLS/PSMA.

Voor de 5e keer zullen dit jaar vele fietsers, hardlopers en wandelaars de bergen rondom het Ledromeer in Noord-Italië gaan beklimmen om daarmee geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. Een deel van de opbrengst komt nu ten goede aan Topsport for Life.
Zie hieronder de video van Ledro4Life. 

Zo is het idee ontstaan om er met een aantal van onze gasten bij te zijn, de deelnemers aan te moedigen en voor wie willen en kunnen, ook mee te doen. Tegelijkertijd kunnen we er dan een gezellige week van maken en genieten van de prachtige omgeving en van het goede leven in deze streek!

Topsport for Life - Ledromeer - 02 - titel

 

We hebben inmiddels een geschikte hotelaccomodatie gevonden. Een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijvoorbeeld het nabij gelegen Gardameer of een stedentrip naar Verona of misschien wel Milaan.

Het ligt in de bedoeling om op zondag 30 april met onze rolstoelbus en enkele auto’s te vertrekken vanaf ons kantoor in Eindhoven. Wij regelen het vervoer. Ook wordt er een overnachting ingepland zodat we op 1 mei ontspannen aankomen bij het Ledromeer. Op zaterdag 6 mei vertrekken we dan weer voor onze terugreis.

Omdat Ledro4Life een actie is in de strijd tegen ALS organiseren wij deze reis voor onze gasten die NU leven met ALS/PLS/PSMA. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen dus reageer nu zo snel mogelijk als je erbij wilt zijn!

Uiteraard zorgen wij voor professionele begeleiding en gaan er een arts, verpleegkundige en verzorgende mee.

We kunnen deze reis gratis aan onze gasten aanbieden! Maar wanneer dat kan wordt een vrijwillige eigen bijdrage in de vorm van een donatie zeer op prijs gesteld.

Heb jij INTERESSE om deel te nemen aan deze vakantiereis, geef dit dan alsjeblieft PER OMGAANDE aan ons door.  Wij nemen dan ook per omgaande weer contact met je op voor het maken van verdere afspraken.

Na je aanmelding krijg je dan alle details van ons te horen.

 

We willen op zondag 30 april vertrekken en reizen dan op zaterdag 6 mei weer terug. De klimactie van Ledro4Life staat op vrijdag 5 mei gepland, dus we hebben vooraf ook voldoende gelegenheid om de omgeving te verkennen en om met de eventuele deelnemers te trainen. Belangrijkste doel is natuurlijk vooral om het weer een week heel erg gezellig te maken met elkaar!

 

INTERESSE?
Vul dan s.v.p. onderstaand formulier in en klik op ‘Verzend’

Gegevens

Begin:
30 april 2017 @ 08:00
Einde:
7 mei 2017 @ 17:00

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Lago di Ledro
Pieve di Ledro, Italië + Google Maps