Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen op reis: Summercamp Ameland van 2 t/m 6-9-2019

2 september 2019 @ 08:00 - 6 september 2019 @ 17:00

| €295

In oktober 2017 zijn wij voor de 1e keer met een groep gasten en begeleiders van Topsport for Life op vakantie gegaan naar waddeneiland Ameland. We hebben daar enorm met elkaar genoten en alle narigheid van de ziekte (ALS en kanker) eens even kunnen vergeten.

Hier eerst een korte video over het Summercamp 2018.

 

  

De animo voor deze reis was veel groter dan het aantal mensen dat mee kon en daarom gaan we deze reis dit jaar alweer voor de 3e keer organiseren!!
We hebben ook gemerkt dat veel mensen heel graag mee zouden willen, maar zelf het geld niet hebben om de normale eigen bijdrage van €350 per persoon (reis 2017) te kunnen betalen. De ziekte sloopt niet alleen je gezondheid, maar helaas ook de portemonnee.

Wij proberen de midweek dit jaar wederom voor een lagere eigen bijdrage van €295 aan te bieden. Omdat we voor een dekkende begroting wel afhankelijk zijn van bijdragen van derden, en op dit moment de hoogte van deze bijdragen nog niet duidelijk zijn, is dit nog wel onder voorbehoud…

 

Het Waddeneiland Ameland is een eiland met veel natuur, rust en ruimte. Zo kun je eindeloze strand- en duinwandelingen maken en kan je met de boot op zoek naar zeehondjes! Ook op cultureel en sportief gebied valt er veel te zien en te doen. Er zijn vier gezellige dorpjes met elk zijn eigen dorpskarakter en knusse winkeltjes. Ook zijn er musea en is er veel te vinden over de geschiedenis van Ameland. Ameland ontspant, verkwikt en geeft nieuwe energie!

ameland

 

We verblijven in het luxe groepshotel de Oranjerie dat ook helemaal aangepast is voor mensen met beperkingen.

Topsport for Life - logo Oranjerie

Toppsport for Life - Buitenfoto-oranjerie-02-2

Toppsport for Life - Woonkamer-oranjerie-07-1

Toppsport for Life - Keuken-oranjerie-02

Slaapkamer-oranjerie-07-1

Toppsport for Life - Badkamer-oranjerie-02-1

 

Globaal programma (dit is het programma van 2018, hierop worden wellicht nog enkele aanpassingen gedaan)*

Bij alle activiteiten wordt uiteraard zoveel als mogelijk rekening gehouden met gasten die rolstoelafhankelijk zijn. Daardoor kunnen deze gasten ook aan nagenoeg alle activiteiten deelnemen.

Maandag
– verzamelen op centrale plek in Nederland
– gezamenlijke reis naar Ameland. We zijn nog bezig met het organiseren van groepsvervoer in een eigen bus of busjes. Mocht dat niet lukken, dan reis je mogelijk in je eigen auto.
– inchecken De Oranjerie
– diner

 

Dinsdag
– excursie op het eiland onder begeleiding van Wijnberg Wadexcursies

– lunch en middagprogramma in de authentieke eilandschuur van Harmen

 

Woensdag

– huifkartocht over de stranden (rolstoelgeschikt)

– actief en spectaculair programma op het strand, met o.a. blokarten

 

Donderdag

– Robbentocht met tevens bezoek aan de schelpenbank
– slotavond

 

Vrijdag
– rondvluchten en skydiven boven Ameland
– terugreis naar het vasteland en naar huis

 

Het hierboven genoemde programma kan ook tijdens de week nog veranderen, mede afhankelijk van de weersvooruitzichten op de verschillende dagen en de mogelijkheden van de partners met wie wij samenwerken.
Behalve de genoemde activiteiten organiseren wij voor de echte natuurliefhebbers enkele vroege ochtenden ‘ecotochten’. In electrische buggies en onder begeleiding van een gids ga je de natuur in en maak je kennis met de vele bijzondere planten en dieren die op het eiland voorkomen.
En natuurlijk is er voldoende tijd om de gezellige en pittoreske dorpjes te bezoeken, te winkelen en bij goed weer een gezellig terrasje  op te zoeken.

 

Ook deze keer geldt uiteraard weer ons motto ‘niets moet en alles mag’. Wij bieden een gevarieerd activiteitenprogramma, maar je bepaalt natuurlijk zelf waar je aan deelneemt.

 

Kosten

De eigen bijdrage in de kosten bedraagt slechts €295!*
Daarvoor krijg je:

– overtocht van vervoermiddelen en personen naar en van Ameland
– overnachtingen in luxe 2-persoonskamer in De Oranjerie incl. laken- en handdoekpakket (indien je alleen reist deel je de kamer mogelijk met een andere gast)
– 4 x ontbijt (dinsdag t/m vrijdag)
– 4 x avondeten (maandag t/m donderdag)
– drankgebruik in de groepsaccommodatie
– alle activiteiten
– fietshuur
– eventueel benodigde zorghulpmiddelen (zelf aanvragen bij zorgverzekeraar)
– onze begeleiding door een arts, verpleegkundige, Verzorgende IG, ergotherapeut, life coach en activiteitenbegeleiders.

De volgende zaken zijn niét in de prijs inbegrepen:
– rondvlucht
– skydiven

Wel is het zo dat wij trachten met deze partijen speciale afspraken te maken zodat we deze zaken tegen (sterk) gereduceerd tarief kunnen aanbieden.
Ben je niet in staat om de eigen bijdrage zelf te betalen, dan zoeken wij graag met jou naar een oplossing. Want geld mag geen drempel vormen om even alles te kunnen vergeten…

 

Topsport for Life - Groepsfoto Herfstcamp

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Aanmelden

Er zijn ongeveer 16 plaatsen beschikbaar voor onze gasten. Wil je erbij zijn, meld je dan z.s.m. aan door het invullen van het formulier hieronder.
In geval van overtekening kan het zijn dat je op een wachtlijst wordt geplaatst. Na de verzending van het formulier krijg je een automatische bevestiging van deze aanmelding en laten wij jou op korte termijn per mail weten of je aanmelding kan worden gehonoreerd.
Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact op met ons.

 

* Let op: alle hiervoor vermelde informatie kan mogelijk nog veranderen. Dat geldt voor het programma en voor de gevraagde eigen bijdrage. Indien de eigen bijdrage nog moet worden verhoogd, kan een eventuele eerder gedane aanmelding zonder kosten vervallen.

 

Aanmelden: 
vul het formulier hieronder in en vergeet niet op de knop ‘Verzend’ te klikken. Je krijgt dan een automatische bevestiging op het door jou opgegeven mailadres. Ontvang je deze niet? Probeer het dan nogmaals en neem desnoods anders even contact met ons op om zeker te zijn dat je aanmelding bij ons is binnen gekomen.

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens

Begin:
2 september 2019 @ 08:00
Einde:
6 september 2019 @ 17:00
Kosten:
€295

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
040-2381466

Locatie

Ameland
Ameland, Nederland + Google Maps