Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Samen voor de wind’, 6e editie

22 juni 2019 @ 09:30 - 17:00

| €17.50

Zeilen is de essentie voor een zeiljacht en haar bemanning. De vrijheid, de verbondenheid met de natuur, het relaxerende gevoel en de voldoening bij de aankomst daar gaat het om bij het zeilen. De rust die over het schip komt wanneer na het hijsen van de zeilen, de motor het zwijgen wordt opgelegd. Het geluid van de boeg die door het water klieft en de wind die door het want waait is werkelijk zalig makend. Ondanks dat je bij het zeilen actief betrokken bent ervaar je een genoegdoening die enkel zeilers kennen.

 

In 2019 organiseren wij voor de 6e keer een evenement op het water met de toepasselijke naam ‘Samen voor de wind’. De afgelopen jaren was dit één van de mooiste evenementen van het jaar, met prachtig zeilweer en een nog betere stemming! Ook werd er menig zeemanslied gezongen en er was absoluut geen tijd om ‘aan ziek zijn’ te denken! Wij zijn dus echt ontzettend blij dat dit event ook in 2019 weer opvolging krijgt!

Ons gezelschap bij 'Samen voor de wind 2017'

Ons gezelschap bij ‘Samen voor de wind 2017’

Met een aantal zeiljachten en ook 1 of enkele motorschepen, zullen we een mooie route varen van Oude Tonge naar Willemstad, waar we pauzeren en lunchen, en weer terug. Na aankomst in de jachthaven van Oude Tonge staat er nog een lekker drankje voor ons klaar en wisselen we onze ervaringen van de dag uit!

Let op: deelname is óók mogelijk voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn. In verband met de veiligheid en toegankelijkheid varen deze gasten altijd op een speciaal motorjacht mee.

Zeiljachten
Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de Nederlandse Vereniging van Toerzeilers en de Watersportvereniging Oude Tonge. Wij zijn hun daar zeer dankbaar voor!

Let op: In geval van slecht weer is de reservedatum voor ‘Samen voor de wind’ op 22 juni!

 

Aanmelden: 
vul het formulier hieronder in en vergeet niet op de knop ‘Verzend’ te klikken. Je krijgt dan een automatische bevestiging op het door jou opgegeven mailadres. Ontvang je deze niet? Probeer het dan nogmaals en neem desnoods anders even contact met ons op om zeker te zijn dat je aanmelding bij ons is binnen gekomen.

Gegevens

Datum:
22 juni 2019
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€17.50

Organisator

Wendy Schapers
Telefoon:
088-2468180
E-mail:

Locatie

Jachthaven Oude Tonge
Heerendijk 1
Oude Tonge, Nederland
+ Google Maps