Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen Zijn bij en aanmoedigen van deelnemers Kennedymars Sittard

april 16 @ 13:00 - 19:00

Op Paaszaterdag 16 april 2022 wordt na enkele jaren niet doorgaan i.v.m. Covid gelukkig weer een nieuwe Kennedymars gelopen. En net als in 2018 gaan Fred en Gerdy Dohmen uit ’t Reutje bij St. Odiliënberg hieraan meedoen en meteen hun prestatie koppelen aan een actie voor Topsport for Life. Hoe geweldig is dat!?

 

                              Fred en Gerdy Dohmen

Fred: “Hallo, op Paaszaterdag 16 april willen wij deelnemen aan de Kennedymars Sittard en ons laten sponsoren voor Topsport for Life. Om de uitdaging nog iets te vergroten willen wij vanaf ons woonadres vrijdag- op zaterdagnacht naar de start in Sittard lopen. Dit zijn dan + 28 km, dus totaal proberen wij 108 km te lopen voor Topsport for Life! 
Wij komen weer voor de stichting in actie omdat zij onze helaas inmiddels aan ALS overleden collega Albert van Voorst enorm goed geholpen hebben tijdens zijn ziekteproces. Daarom hopen wij op veel support voor onze actie!”

 

Wij willen hun actie graag ondersteunen door er met een groep bij te zijn en hun langs de route enthousiast aan te gaan moedigen! En natuurlijk maken we er dan SAMEN een gezellige dag van!

We vetrekken vanuit ons kantoor in Eindhoven met onze zorgbus(sen) en zullen zorgen voor de drankjes en hapjes.
Je kunt dan meerijden of we verzamelen ergens nabij de route van de Kennedymars. Vul alsjeblieft het aanmeldingsformulier hieronder in en vergeet niet op de Verzend button te klikken.  Je krijgt dan een automatische bevestiging in de mailbox van het door jou opgegeven emailadres.

Wij vragen als bijdrage in onze kosten €12,50 per persoon. Na je aanmelding ontvang je hiervoor een Tikkie.

Wil je de geweldige lieve actie van Fred en Gerdy ook ondersteunen? Maak dan een donatie over naar bankrekening NL81 RBRB 0787 6701 97 ten name van F. Dohmen o.v.v. ‘Actie voor Topsport for Life’.

Gegevens

Datum:
april 16
Tijd:
13:00 - 19:00