Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Samen Zijn’ Kerst proeven in Harderwijk

8 december 2019 @ 12:00 - 9 december 2019 @ 10:00

Vorig jaar zijn we samen kerst gaan proeven in de mooie historische binnenstad van Arnhem. Dit jaar zetten we deze bijzondere en jaarlijkse traditie voort in: Harderwijk!

Mede dankzij de steun van onze sponsor Roparun en de samenwerking met Van der Valk en stichting Rondeel. We zijn al deze partijen enorm dankbaar, zonder hen was het niet mogelijk geweest!

Topsport for Life - Kerst Proeven

Ook nu wordt het weer een dag met een schitterend programma, inclusief overnachting voor wie dat wenst (let op: er is een beperkt aantal kamers beschikbaar)!

We verzamelen bij Van der Valk Harderwijk en starten daar met een heerlijke lunch!

foto vd Valk Harderwijk

Na de lunch gaan we de omgeving verder verkennen. Het hotel is erg mooi gelegen in de Veluwse bossen, maar ook in Harderwijk zelf is genoeg te zien! Er staan 3 enthousiaste gidsen van stichting Rondeel voor ons klaar om een mooie rondleiding te verzorgen. Halverwege zoeken we een plaatsje om even op te warmen met een kopje koffie.

Na de middagactiviteit keren we terug naar het hotel. Hier gaan wij genieten van een winters buffet! De drankjes tijdens het diner zijn voor eigen rekening, enkel het 1e drankje wordt ons aangeboden.

Kosten:

€25,- per persoon (excl. overnachting en drankjes bij diner). Wanneer u ook blijft overnachten komt er €30,- bij voor de luxe kamer en het ontbijt op maandagochtend.
Alle kamers zijn ruim van opzet en ook met rolstoelen toegankelijk. Er zijn enkele kamers speciaal voor rolstoelafhankelijke gasten aangepast.

Aangezien het aantal kamers beperkt is, gaan we uit van 2 personen per kamer (dus slechts €15 p.p. voor de overnachting). Op deze manier kunnen er zoveel mogelijk mensen genieten van dit prachtige hotel. Indien er een dringende reden is om alleen een kamer te gebruiken, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. We gaan dan kijken wat mogelijk is (kosten per kamer blijft €30,-).

 

Programma (onder voorbehoud):

– 11.45 uur: verzamelen bij Van der Valk Hotel Harderwijk

– 13.30 uur: vertrek naar middagactiviteit in onze bus(sen)

– 17.30 uur: terugkeer bij hotel en aansluitend diner

– ca. 20.00 uur einde dagprogramma

– voor de overnachters: ‘s-avonds nog gezellig samen zijn

– maandagochtend 09.00 uur: gezamenlijk ontbijt en afscheid

 

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo_Roparun_Label zonder toevoeging copy 495 x 573

logo-valk-exclusief

logo stichting rondeel

 

Aanmelden:

Gelieve het formulier voor aanmelding volledig in te vullen. Vergeet niet op de Verzendknop te klikken. Je krijgt daarna een automatische bevestigingsmail op het door jou ingevulde e-mailadres toegezonden. Wanneer dat niet gebeurt kun je het beste even contact met ons opnemen.

Gegevens

Begin:
8 december 2019 @ 12:00
Einde:
9 december 2019 @ 10:00

Organisator

Wendy Schapers
Telefoon:
088-2468180
E-mail:

Locatie

Van der Valk hotel Harderwijk
Leuvenumseweg 7
Harderwijk, 3847 LA Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.hotelharderwijk.com