Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Samen Zijn’: wandelen of fietsen op de Utrechtse heuvelrug – 12 juni 2022

juni 12 @ 13:45 - 19:00

Samen met andere gasten en vrijwilligers kun je deze middag opnieuw (we zijn hier namelijk al vaker geweest) genieten van de prachtige natuurrijke omgeving die de Utrechtse heuvelrug te bieden heeft!

klein_zwitserland_terras_20110424_0008
We verzamelen om 13.45 uur bij Restaurant Klein Zwitserland in Driebergen. We genieten daar eerst van een lekker kopje koffie of thee met een lekker stukje gebak! Rond 14.30 uur vertrekken we om te gaan wandelen of fietsen.

We laten de lengtes van de wandel- of fietstocht afhangen van de belangstelling en fysieke mogelijkheden van de deelnemers. Dus geef dat alsjeblieft bij je aanmelding aan, evenals jouw voorkeur voor wandelen of fietsen.

heuvelroute1-utrechtse-heuvelrug

De wandelroutes zijn rolstoelvriendelijk en we zorgen onderweg voor een kleine versnapering. Nadat we lekker actief zijn geweest, komen we weer terug bij het restaurant. Daar kunnen we gezellig samen zijn en optioneel deelnemen aan een 3-gangen menu (eigen bijdrage daarvoor is €20,- p.p. inclusief 2 drankjes):

Wanneer je gaat fietsen kun je eventueel gebruik maken van fietsen die wij zelf ter beschikking hebben (racefietsen, tandem of elektrische fiets). 

 

Aanmelden: 
Vul het formulier hieronder in en vergeet niet op de knop ‘Verzend’ te klikken. Je krijgt dan een automatische bevestiging op het door jou opgegeven mailadres. Ontvang je deze niet? Probeer het dan nogmaals en neem desnoods anders even contact met ons op om zeker te zijn dat je aanmelding bij ons is binnen gekomen.

Gegevens

Datum:
juni 12
Tijd:
13:45 - 19:00

Locatie

Klein Zwitserland
Traaij 295
Driebergen-Rijsenburg, 3971GM
+ Google Maps