Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Samen Zijn’: wandelen of fietsen op de Utrechtse heuvelrug

19 mei 2019 @ 13:00 - 19:00

| Gratis

Samen met andere gasten en vrijwilligers kun je deze middag opnieuw (we zijn hier namelijk al vaker geweest) genieten van de prachtige natuurrijke omgeving die de Utrechtse heuvelrug te bieden heeft!

klein_zwitserland_terras_20110424_0008
We verzamelen om 13.30u bij Restaurant Klein Zwitserland in Driebergen. We genieten daar eerst van een lekker kopje koffie of thee met huisgemaakte apfelstrüdel! Rond 14.30u vertrekken we om te gaan wandelen of fietsen.

We laten de lengtes van de wandel- of fietstocht afhangen van de belangstelling en fysieke mogelijkheden van de deelnemers. Dus geef dat alsjeblieft bij je aanmelding aan, evenals jouw voorkeur voor wandelen of fietsen.

heuvelroute1-utrechtse-heuvelrug

De wandelroutes zijn rolstoelvriendelijk en we zorgen onderweg voor een kleine versnapering. Nadat we lekker actief zijn geweest, komen we weer terug bij het restaurant. Daar kunnen we gezellig samen zijn en optioneel een avondmaaltijd nuttigen tegen een gereduceerd tarief (15,- Euro p.p. excl. drankjes):

Optioneel menu:

– soep

– pannenkoek met 2 ingrediënten naar keuze

– ijs of koffie/thee

 

Wanneer je gaat fietsen kun je eventueel gebruik maken van fietsen die wij zelf ter beschikking hebben (racefietsen, tandem of elektrische fiets). Dit is onder voorbehoud dat we deze kunnen vervoeren, aangezien de TfL bus nog kapot is…

 

Aanmelden: 
vul het formulier hieronder in en vergeet niet op de knop ‘Verzend’ te klikken. Je krijgt dan een automatische bevestiging op het door jou opgegeven mailadres. Ontvang je deze niet? Probeer het dan nogmaals en neem desnoods anders even contact met ons op om zeker te zijn dat je aanmelding bij ons is binnen gekomen.

Gegevens

Datum:
19 mei 2019
Tijd:
13:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Wendy Schapers
Telefoon:
088-2468180
E-mail:

Locatie

Klein Zwitserland
Traaij 295
Driebergen-Rijsenburg, 3971GM
+ Google Maps