Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Super Friday GP F1 Zandvoort

3 september 2021 @ 08:00 - 18:00

Het vorig jaar zou op 3 mei na vele jaren weer eens de Grand Prix Formule 1 gereden worden op het daarvoor vernieuwde racecircuit in Zandvoort. Maar Corona strooide roet in het eten en de race werd afgelast.
Maar nu is het zeker! De race zal worden gehouden op zondag 5 september 2021! Natuurlijk hopen de vele fans van Max Verstappen dat hij die dag met de ultieme eer van de overwinning gaat strijken en hij dit seizoen ook gaat zorgen voor de allereerste Nederlandse wereldkampioen in deze beroemdste klasse van de autosport!

formule-1-op-circuit-zandvoort-01

Het raceweekend begint op vrijdag met de ‘Super Friday’, voorheen heette dit de Jumbo Racedagen.

>> meer info over de Super Friday lees je hier

Topsport for Life heeft de mogelijkheid om ook met een aantal gasten de Super Friday te bezoeken. De interessepeiling heeft uitgewezen dat er onder onze gasten veel belangstelling bestaat.

Wil je er ook bij zijn? Vul daartoe alsjeblieft het formulier hieronder in.

We kunnen dit ludieke event gratis, dus zonder eigen bijdrage, aan onze gasten aanbieden! Wel vragen we ‘naar waarde en mogelijkheden’ een vrijwillige donatie te doen.

Na je aanmelding krijg je z.s.m. bericht over het programma en praktische details. In het geval er meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zijn, dan krijg je zo spoedig mogelijk bericht of je erbij kunt zijn. 

 

Wanneer je het formulier hieronder hebt ingevuld, vergeet dan niet om op de ‘Verzend’ button te klikken. Wanneer je dat correct hebt gedaan verschijnt er op de plaats van het formulier een zogenaamd ‘succes bericht’.

 

Gegevens

Datum:
3 september 2021
Tijd:
08:00 - 18:00

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Circuit Park Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
Zandvoort, 2041 KP Nederland
+ Google Maps
Website:
www.cpz.nl