Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Topsport for Life Wintercamp, editie 2

23 januari 2015 @ 08:00 - 30 januari 2015 @ 17:00

| €345

Topsport for Life - Vliegtuig 2015 - 02
Het evenement

Na het grote succes van ons 1e Wintercamp in februari 2014, zijn we nu begonnen met de organisatie van opnieuw een fantastische (sportieve) winterbreak voor zieke mensen in Portugal (ook een partner/gezinslid/introducee/sponsor kan mee)! We gaan 100% zeker opnieuw naar Monte Gordo! SAMEN fietsen of  wandelen en werken aan je mentale en fysieke conditie. Uiteraard onder begeleiding van onze eigen topsporters en vrijwilligers! Gewoon lekker luieren kan natuurlijk ook, en vooral ook gezellig er met elkaar in alle opzichten ‘uit’ zijn!

Monte Gordo

Op enkele kilometers van de Spaanse grens ligt de sfeervolle badplaats Monte Gordo, een charmant dorp waar de traditionele, Portugese levenswijze hand in hand gaat met de eisen en wensen van de hedendaagse vakantieganger.Voor de echte zonliefhebber heeft Monte Gordo een 16 kilometer lang zandstrand.
Naast het zonnen biedt Monte Gordo voor de aktieve vakantieganger veel mogelijkheden. Je kunt er o.a. tennissen, midgetgolfen, wandelen en fietsen. In de omliggende omgeving kunnen we gezellige stadjes en schilderachtige dorpjes bezoeken.
Het centrum van Monte Gordo biedt leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en cafeetjes, diverse eetgelegenheden en voldoende uitgaansmogelijkheden.
Monte Gordo is uitgegroeid tot een populaire badplaats, maar heeft gelukkig het sfeervolle, Portugese karakter nog weten te behouden.

De deelnemer maakt die week ook deel uit van ons ‘Team Topsport for Life’ 

Ons reisgezelschap van het 1e Wintercamp in 2014

De reis is op de eerste plaats bedoeld om zieken en eventueel de partner of een ander gezinslid of introducée die er deze winter eens even uit willen, heerlijk (hopelijk ook in veel zon en lekkere temperaturen!) te laten genieten en zo de ziekte een beetje kunnen vergeten! En als het kan ook sportief bezig zijn door samen te gaan fietsen of wandelen. Maar dat is zeker niet verplicht!
Gezelligheid staat voorop!

Groep 01

Gezellig samen in het winterzonnetje bij het Wintercamp 2014


De belangrijkste details:

 • we gaan deze 2e keer met maximaal ca. 25 personen
 • we vertrekken op 23-1 vanaf schiphol naar Faro, vertrektijd nog onbekend
 • we vliegen terug op 30-1, vertrektijd nog onbekend
 • houd rekening met hele vroege of hele late vliegtijden
 • we verblijven weer in het luxe Hotel Yellow Monte Gordo Beach, direct aan de kust in Monte Gordo en vlakbij de Spaanse grens
 • de ‘all-in’ reissommen zijn:
  1. voor de zieke: €345 (in geval van ‘onvermogen’ graag melden, we zoeken dan samen naar een oplossing)
  2. voor de partner of ander gezinslid: €495 (in geval van ‘onvermogen’ graag melden, we zoeken dan samen naar een oplossing)
  3. overige introducées, zijnde ‘niet-gezinslid’: €595
 • betaling in max. 3 termijnen mogelijk, bij inschrijving minimaal 1/3 van de reissom te betalen.
 • de reissom is inclusief ALLE maaltijden tijdens het verblijf in Monte Gordo, huur Giant-racefietsen en tandems (voor de fietsers die meegaan), professionele reis- en sportbegeleiding, medische begeleiding, transfers en op 2 dagen excursies. En dus exclusief drankjes en uiteraard andere persoonlijke uitgaven.
 • alle deelnemers die meefietsen kunnen bij ons een Topsport for Life-wielertenue bestellen, model 2015, Het tenue bestaat uit: koersbroek, shirt korte mouw, vest lange mouw, beenstukken, handschoenen, sokken. Na aanmelding ontvang je een bestelformulier. Bestellingen dienen uiterlijk 1-12-2014 binnen te zijn om levering te kunnen garanderen.
 • ALLE deelnemers krijgen een sportief Topsport for Life (wandel-)vest en een poloshirt
 • we vragen van tevoren van alle zieken die mee willen gaan een doktersverklaring waaruit blijkt dat er geen medische bezwaren bestaan tegen het deelnemen aan de reis, ook om verzekeringstechnische redenen is dit belangrijk
 • iedereen zorgt zelf voor een reisverzekering

Wij zijn nog op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren bij deze reis. Informeer naar de Sponsorpakketten, vanaf €500.   


WAT IS VERDER ERG BELANGRIJK OM TE WETEN!

 • we hebben in verband met gedane reserveringen TOT & MET 19-12-2014 de tijd om de groep vol te krijgen
 • heb je zin om mee te gaan? WACHT DAN NIET TE LANG EN MELD JE LIEFST ZO SPOEDIG MOGELIJK, MAAR DUS UITERLIJK 19-12 a.s. AAN (let op: je bent dan eventueel wel te laat voor de bestelling van een wielertenue)
 • AANMELDEN kan door een mail te sturen naar wintercamp@topsportforlife.nl met vermelding van naam van de deelnemer(s). Bij ons nog niet bekende mensen krijgen nog een aanmeldingsformulier toegezonden
 • inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De organisatie beslist uiteindelijk wie er op reis mee kunnen.  
 • eenmaal gedane aanmeldingen zijn definitief nadat er een bevestiging van deelname door ons is verstuurd. De reissom is dan voor 100% verschuldigd. Zorg dus eventueel ook voor een ANNULERINGSVERZEKERING
 • wanneer de reis overtekend wordt, maken we een reservelijst. Dit betekent dat wanneer iemand annuleert en we hiervoor in de plaats iemand van de reservelijst mee kunnen nemen, de reissom van de geannuleerde deelnemer NIET VERSCHULDIGD is en wordt gerestitueerd in het geval deze reeds is betaald
 • je inschrijving is pas definitief wanneer wij UITERLIJK op 1-1-2015 de reissom (of de overeengekomen termijnbetaling) op onze rekening, NL51 RABO 0101.4629.80 ten name van Topsport for Life, ontvangen hebben. Indien er dan niet is betaald vervalt het recht van deelname aan de reis.
Fietsen 18 - kopie

Ook Jan van Hemert genoot van het fietsen, samen met piloot Miel

Fietsgroep 02

Ons fietsteam gestoken in het mooie nieuwe wielertenue van Topsport for Life!

Gegevens

Begin:
23 januari 2015 @ 08:00
Einde:
30 januari 2015 @ 17:00
Kosten:
€345

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
040-2381466

Locatie

Hotel Yellow
Monte Gordo Beach
Monte Gordo, Portugal
+ Google Maps