Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Tour du Westland’ – varen of fietsen door het Westland

juli 10 @ 09:00 - 19:00

 

In 2021 werd voor de 1e keer de Tour du Westland verreden en was Topsport for Life met enkele fietsers en onze ploegleiderswagen van de partij om de fietsers te begeleiden. Het werd een hele mooie rit en met een erg gezellige afsluiting!
Ook dit jaar wordt dit ‘feestje’ georganiseerd en is Topsport for Life van harte welkom om er met een groep gasten bij te zijn.
Er kan worden gefietst, maar nu ook een ‘tour’ door het Westland op de boot worden gevaren. Kortom, het belooft weer heel leuk te worden!

Onze gastheer is de bekende Westlander Jan Olsthoorn, en hij heet ons van harte welkom op de ‘Olsthoorn Ranch’ tussen 08.30 – 09.00 uur. Deze tijd is met name voor de fietsers van toepassing. De overige gasten van Topsport for Life zijn vanaf 9,00 – 9.30 uur van harte welkom.

Na een Westlands bakkie koffie met wat lekkers is er nog tijd om jezelf om te kleden en je fiets in orde te maken. Er zullen gescheiden omkleedruimten aanwezig zijn.

De start is vastgesteld op 10.00 uur, waarna we een Tour zullen rijden door en om het Westland van maximaal 75 kilometer. We zullen door een gecertificeerd Motor Begeleiding Team veilig over de Westlandse wegen begeleid worden. Na 75 kilometer zullen we dan om ca. 13.00 uur terug zijn op de ranch van de familie Olsthoorn waar ons natje en droogje weer klaar zal staan. Alle tijd om nog gezellig met elkaar na en door te praten.

 

Alleen fietsen?

Voor dit jaar hebben we ook voor de partners een programma samengesteld. Dat betekent dat zij ook een prachtige tour door het Westland gaan maken, niet vanaf de weg, wel vanaf het water.
Ze zullen in een prachtige rondvaartboot door de Westlandse wateren varen om te genieten hoe de natuur aanwezig is, ook achter de glazenhuizen, waar we bekend om staan.

 

Samenvatting.

  • Tour du Westland

  • Zondag 10 juli 2022

  • Afstand op de fiets is 75 kilometer (25 km/uur gemiddeld)

  • Onder begeleiding van Motor begeleiding team

  • Arts en medische zorg is aanwezig

  • Klein reserve-materiaal is aanwezig in de bezemwagen.

  • Partners en overige gasten van Topsport for Life kunnen mee op de rondvaartboot. Indien de boot niet voor rolstoelers toegankelijk is, kunnen deze mensen eventueel mee in de rolstoelbus van Topsport for Life en zo het fietspeloton volgen en een tour door het Westland maken.

  • een eventuele eigen bijdrage wordt later nog vastgesteld

 

Hieronder kun je het aanmeldingsformulier invullen en daarin jouw wensen aangeven. Vergeet niet op de Verzend button te klikken! Je krijgt dan een automatische bevestiging van je aanmelding in de door jou opgegeven mailbox.
Je ontvangt van ons te zijner tijd een Tikkie voor betaling van de eventueel gevraagde eigen bijdrage.

 


Gegevens

Datum:
juli 10
Tijd:
09:00 - 19:00

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Olsthoorn Ranch
Galgeweg 3
Naaldwijk, 2671 MR
+ Google Maps