Individuele droomwensen

Topsport for Life - Individuele wensen

Soms krijgen wij van onze gasten de vraag of wij een bijzondere individuele wens of droom kunnen verwezenlijken. Alhoewel dit geen ‘kernactiviteit’ van ons is, zullen wij altijd kijken of wij dit voor elkaar kunnen krijgen. En waar nodig werken wij samen met andere organisaties, zoals bijvoorbeeld met de vereniging Hartsdromen. Zo is het ons al een aantal keren gelukt een individuele droom of wens uit te laten komen. Onder andere:

 

– een lang weekend naar Barcelona met bezoek aan een wedstrijd van FC Barcelona
– een skivakantie naar Oostenrijk onder onze begeleiding
– een bezoek aan wedstrijd van PSV met ontmoeting spelers en coach
– een bezoek aan de kampioenswedstrijd van Feyenoord
– een vakantiereis naar de zon voor een moeder met haar kinderen

Wanneer het realiseren van een wens (veel) geld kost, zullen wij eventueel een crowdfundingactie willen beginnen, maar altijd eerst ná overleg hierover met de aanvrager. Topsport for Life stelt hiervoor zelf geen geld beschikbaar, maar dus wel haar inzet en netwerk.
Niet iedereen wil met zijn/haar situatie in de openbaarheid treden. In dat geval zoeken wij naar andere oplossingen.
Verder is uitgangspunt dat ook de eigen familie en vrienden betrokken worden bij het realiseren van een bepaalde wens.

Kortom, iedere bij ons ingeschreven gast (en/of de naasten) kan een individuele wens bij ons kenbaar maken. Wij bepalen dan of deze haalbaar en ook realistisch is en welke prioriteit deze zal krijgen. In het geval wij ons gaan inzetten hiervoor, worden ook heldere afspraken gemaakt over het al dan niet betrekken van het publiek en de media hierbij.  

Heb je als bij ons ingeschreven gast een grote wens of ben je een naaste vriend of familielid die nog een wens wil indienen voor de bij ons bekende gast? Vul dan het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

 

2 thoughts on “Individuele droomwensen

 1. Beste medewerker .
  Ik heb altijd gemountainbiked voor mijn diagnose ALS ging het al moeilijker , plus minus 8 maanden na mijn diag. gIng het niet meer heuvelopwaarts
  Dus mijn verzoek is of jullie ook elektrische mountainbikes voor bruikleen terbeschikking hebben .
  Met vriendelijke groeten.harry
  Bijvoorbaatdank ik u.

  • Beste Henri,
   sinds kort beschikken wij over een aantal mooie KOGA E-bikes die wij kunnen inzetten bij onze fietsactiviteiten, zoals morgen op de Loonse en Drunense Duinen. Onze gasten kunnen dan van zo’n prachtfiets gebruik maken en hoeven zelf dus geen goede fiets te regelen.
   Onder deze fietsen ook enkele sportieve E-bikes, maar dit zijn geen echte mountainbikes en dus voor de gewone weg bedoeld.
   We overwegen ook om de fietsen tijdelijk aan gasten van ons in bruikleen te gaan geven. Daarover dan binnenkort meer.
   Dus wil je een fiets proberen? Kom dan morgen naar ons evenement in Brabant. Wel graag per omgaande aanmelden daarvoor.
   Hopelijk voldoende duidelijk zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>