Naar het theater

Topsport for Life - Theater

 

In samenwerking met De Zee Theaterproducties kunnen wij vanaf nu een gevariëerd theaterprogramma in theaters door heel Nederland gaan aanbieden! Door deze geweldige samenwerking kunnen wij nu ook voor de theaterliefhebbers ‘onvergetelijke momenten’ aanbieden!

Topsport for Life - logo De Zee

Het enige wat je hoeft te doen is je keuze maken en die uiterlijk 1 week vóór aanvang van de voorstelling aan ons door middel van het formulier onderaan deze pagina kenbaar te maken.
Je mag tot maximaal 4 plaatsen per voorstelling reserveren.

Per kaartje betaal je slechts €7,50 als eigen bijdrage in de kosten, de werkelijke entreeprijzen zijn een veelvoud daarvan.

Per voorstelling hebben wij slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar dus wees er op tijd bij. Wanneer je met de rolstoel wilt komen, checken wij eerst nog bij het betreffende theater of dit geen probleem is. Over het algemeen zijn er altijd rolstoelplaatsen beschikbaar. 
Je gaat in principe ook op eigen gelegenheid. Bij sommige voorstellingen zullen ook vrijwilligers van Topsport for Life aanwezig zijn. Je hoort dat dan op tijd.  

 


 

‘Bach & Bleekwater’
ESTHER APITULEY’S LOCOMOTIVE

 

Altvioliste Esther Apituley komt in het voorjaar van 2017 met een nieuwe formule waarin theater en klassieke muziek worden samengebracht: het theater-concert.


Voor meer informatie en programma: lees verder >>

 


‘Drums United’
o.l.v. LUCAS VAN MERWIJK
 


Spectaculair drums en percussie geweld door zes top-percussionisten afkomstig uit vier continenten; Afrika, Zuid-Amerika, Azië en Europa.

Voor meer informatie en programma:
lees verder >>

 


‘Tango/Mania’
INTERNATIONAAL DANSTHEATER & TANGO EXTREMO 


In samenwerking met het Internationaal Danstheater en De Zee Theaterproducties brengen we jullie de voorstelling Tango/Mania, een schitterende mix tussen dans en muziekvormen waarbij voor de pauze Argentinië centraal staat en na de pauze Roemenië.


Voor meer informatie en programma:
lees verder >>

 


‘Nooit Te Oud (To Be Happy!)’

MARJAN BERK, JAN ELBERTSE & JELKE SMIT

Een vrolijk programma met Jan Elbertse, Marjan Berk en de swingende Jelke Smit aan de toetsen.

 

Voor meer informatie en programma: lees verder >>

 


 ‘Leven met Brel’
ABSPOEL & BISCHOFF


‘Ne Me Quitte Pas’, ‘Marieke’, ‘Amsterdam’, ’Liefde van later’, ‘Mijn Vlakke Land’ en vele andere Brel-hits, ze zijn allemaal te horen in dit avondvullende muziektheaterprogramma.

Voor meer informatie en programma:
lees verder >>

 


‘Swingin’ Harlem’
NEW YORK ROUND MIDNIGHT EN JEFFREY SPALBURG


New York Round Midnight is een van de grootste jazzproducties van dit moment en zeer geschikt voor de theaterbezoeker met een brede smaak, met name voor de liefhebber van livemuziek.

 

Voor meer informatie en programma: lees verder >>

 


‘De Mattheus Passie’
KIPS * HUBATKA * FABER * TANGO EXTREMO

 

De klassieke ‘Matthäus Passion’ van Johann Sebastian Bach wordt in een eigentijdse klassieke muziek / tango-setting door Tango Extremo gespeeld.
Acteur Peter Faber heeft de rol van Evangelist die de hertaling van theatermaker Jan Rot van het lijdens- en sterfverhaal ten gehore brengt.

 

Voor meer informatie en programma: lees verder >>

 


 

RESERVEER HIERONDER DE VOORSTELLING VAN JOUW KEUZE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>