Stichting Topsport for Life voor begeleiding en onvergetelijke dagen voor mensen die levensbedreigend ziek zijn, voornamelijk door kanker of ALS/PLS/PSMA

topsport-for-life-esther-van-santen-samen-strijden

Op de foto Esther van Santen met haar zoontje Jonathan.
Esther leed aan kanker en is door Topsport for Life persoonlijk bij haar zware (wed-)strijd begeleid en heeft ook nog heel veel mooie dagen mogen beleven, zoals een door ons begeleide wintersportvakantie naar Oostenrijk en een groepsvakantie met Topsport for Life naar Portugal.

Stichting Topsport for Life stelt zich tot doel om volwassen mensen die levensbedreigend ziek zijn en hun naasten (wij noemen deze mensen onze ‘gasten’, hoofdzakelijk zijn dit mensen die leven met kanker of ALS/PLS/PSMA) een in alle opzichten ‘beter’ leven te geven.

Dat doen wij door:
– het organiseren van onvergetelijke dagen in groepsverband (zoals vakantiereizen in binnen- en buitenland)
– het verwezenlijken van individuele wensen of dromen en door
– het bieden van een luisterend oor en een helpende hand en door het geven van adviezen aan de zieke en de naasten. Want zo ziek zijn is elke dag ook ‘topsport’ en dus begeleiden wij ook net als in ‘de echte topsport’!
Daarom is ons motto: ‘SAMEN strijden is topsport’

>> lees verder

 

cbf-erkend

Topsport for Life is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen.

>> lees verder over onze Erkenning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>