Word donateur van Topsport for Life!

Stichting Topsport for Life heeft de ANBI-status en is CBF Erkend Goed Doel. Daardoor kun je ‘gerust geven’ aan ons. Zie ook het filmpje hieronder:

Onze stichting zet zich in voor mensen met een levensbedreigende ziekte (veelal met een vorm van kanker of ALS, maar ook andere meer zeldzame of onbekende ziektes die het leven bedreigen zoals bijv. de Ziekte van Huntington) en hun naasten en ondersteunt hen tijdens het ziekteproces en eventueel ook tijdens de laatste levensfase.

Door middel van diverse activiteiten en de steun proberen we deze mensen een in alle opzichten ‘beter’ leven te geven.

Voor onze hulp zijn wij financieel volledig afhankelijk van de steun van anderen. Wij zijn dan ook ontzettend blij wanneer je ook een kleine of grotere bijdrage aan ons wilt doneren, bij voorkeur periodiek omdat ons dit een stevigere basis geeft om verder te groeien om nog meer mensen te kunnen gaan helpen!

Ieder bedrag is van harte welkom!

Wanneer je per jaar €60 (= €5 per maand) of meer doneert wordt je ‘Vriend van Topsport for Life’. Jouw naam wordt dan desgewenst vermeld op onze site en je wordt uitgenodigd voor ons Zomerfeest.

Wanneer je minstens €90 (= €7,50 per maand) per jaar doneert, ben je uiteraard ook ‘Vriend’ maar krijg je als je dat wilt ook een eigen plekje op onze ‘Collectebus’ (rolstoelbus) waar je dan een eigen persoonlijke boodschap op kwijt kunt. We gaan er dan wel vanuit dat je minstens 2 jaar donateur wilt blijven. Na je aanmelding wordt je door ons benaderd voor het maken van afspraken over het aanleveren van jouw persoonlijke boodschap.

Klik op het logo hieronder om te zien wie er allemaal lid zijn van onze ‘vriendenclub’.  

Logo st Topsport for Life - Vrienden

 

Vanaf €250 per jaar aan donaties ben je, als je dat wilt, lid van de ‘Club van 250′.

>> meer informatie over de Club van 250  


Vul s.v.p. onderstaand formulier in. Na ontvangst krijg je per mail een bevestiging.
Let op: Topsport for Life stelt geen informatie over haar donateurs beschikbaar aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van haar donateurs.

 

Wist je trouwens dat je donaties volledig aftrekbaar zijn van de belasting wanneer je met ons afspreekt dat je minstens 5 jaar donateur wordt? Geef je incidenteel of voor een kortere periode, dan geldt een drempel van 1% van je jaarinkomen.

Meer weten? Volg dan deze link naar de Consumentenbond. Daar wordt alles in detail uitgelegd hoe het werkt.

 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Je machtigt Topsport for Life tot wederopzegging om het opgegeven bedrag periodiek te incasseren.

Rechtstreeks overmaken

Eenmalige donaties zijn ook van harte welkom en kun je overmaken op onze bankrekening
IBAN: NL51 RABO 0101.4629.80 ten name van Topsport for Life onder vermelding van ‘eenmalige donatie’. Dank je wel!

Overig

Topsport for Life legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een eenmalige gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Zo krig je automatisch ons NieuwsBulletin op het door jou opgegeven mailadres toegezonden. De bij ons bekende gegevens worden niet aan derden verstrekt.