Word zakelijk partner

Topsport for Life zet zich in voor mensen met een levensbedreigende ziekte en ondersteund hen tijdens het ziekteproces en eventueel tijdens de laatste levensfase. Door middel van diverse activiteiten en de steun proberen we voor deze mensen een in alle opzichten ‘beter’ leven te geven. Door middel van deze activiteiten en ondersteuning geven we hen de kracht om door te vechten.

Help mee, word zakelijk partner van Topsport for Life

Topsport for Life ziet zakelijk partners als belangrijke leden van het team. Deze bedrijven spelen een cruciale rol door een financiële bijdrage en/of de inbreng van producten, kennis en diensten. Topsport for Life heeft al een aantal bestaande partnerpakketten, maar wij investeren ook graag tijd en energie in het gezamenlijk opstellen van een partnerprogramma op maat.

Neem hiervoor contact op met ons op en vul onderstaand formulier in.

Vanaf €250 per jaar bent u al ‘Koperen’ partner van Topsport for Life. Daarnaast is het ook aantrekkelijk om bijvoorbeeld voor een eigen relatie-event gebruik te kunnen maken van onze bekende mensen uit de topsport. Voor bijvoorbeeld een clinic of presentatie. Alles is wat ons betreft daarbij bespreekbaar.

Neem contact op voor een overzicht van al onze sponsormogelijkheden.

 

Velden met een * zijn verplicht.