Blogs Peter Snoek

Topport for Life - Peter Snoek
Ik ben Peter Snoek

Geboren op 18 november 1955 te Rotterdam

Momenteel woon ik in het uiterste zuidelijke puntje van Nederland. Samen met Diana en haar dochter. Al een tijdje niet meer aan het werk, leid ik een sportief leven. Schaatsen, skiën, skeeleren, fietsen, enz.  Niet arm, niet rijk. Maar dik tevreden. Tot dat…….

Als het zo ver is.
Kun je me dan laten?
Kun je dan?

Als het zo ver is.

Laat je me dan ook echt?
Maar ga jij dan wel?
Geef jij dan niet op?

Als het zo ver is.

Ga jij dan wel verder?
Alsjeblieft?

 

>> Blog oktober 2020
‘Zittend in het warme zand..’

>> Blog Juni 2020
‘Juni alweer’..


>> Blogs Peter Snoek vanaf oktober 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *