Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dutch Grand Prix F1 Zandvoort

september 2 @ 08:00 - september 4 @ 17:00

Het vorig jaar is na vele jaren weer eens de Grand Prix Formule 1 gereden op het daarvoor vernieuwde racecircuit in Zandvoort. Max Verstappen pakte als 1e Nederlander in Zandvoort de overwinning en pakte daarmee belangrijke punten voor zijn wereldtitel na afloop van het raceseizoen. En wij waren erbij!

Ook in 2022 kunnen wij er weer bij zijn en onze gasten, dankzij de sponsoring van Jumbo, trakteren op een onvergetelijke dag of dagen bij het F1-circus!

De race zal worden gehouden op zondag 4 september 2022. Op de vrijdag en zaterdag voorafgaand aan de race worden de trainingen verreden en zijn er races in diverse andere categorieën.

formule-1-op-circuit-zandvoort-01

Een deel van de Topsport for Life groep ging tijdens de GP F1 van 2021 op de foto samen met Jumbo topman Frits van Eerd. Foto: Paul Bekkers

 

 

Wil je er ook bij zijn? Vul daartoe alsjeblieft het formulier hieronder in. Let op, op dit moment is nog niet bekend op welke dag of dagen wij erbij kunnen zijn. Vermoedelijk wordt het net als in 2021 de vrijdag.
Geef op het formulier aan op welke dag of dagen je erbij zou kunnen zijn en houdt in je eigen agenda die dag of dagen gereserveerd totdat wij duidelijkheid kunnen geven wanneer wij erbij kunnen zijn.

We kunnen dit ludieke event gratis, dus zonder eigen bijdrage, aan onze gasten aanbieden! Wel vragen we ‘naar waarde en mogelijkheden’ een vrijwillige donatie aan de stichting te doen.

Na je aanmelding krijg je z.s.m. bericht over het programma en praktische details. In het geval er meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zijn, dan krijg je zo spoedig mogelijk bericht of je erbij kunt zijn. 

 

Wanneer je het formulier hieronder hebt ingevuld, vergeet dan niet om op de ‘Verzend’ button te klikken. Wanneer je dat correct hebt gedaan verschijnt er op de plaats van het formulier een zogenaamd ‘succes bericht’. Ontvang je geen mail in je mailbox, probeer het dan nog een keer of neem even telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Gegevens

Begin:
september 2 @ 08:00
Einde:
september 4 @ 17:00

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Circuit Park Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
Zandvoort, 2041 KP Nederland
+ Google Maps
Website:
www.cpz.nl