Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Topsport for Life Motor Experience Day

11 oktober 2020 @ 13:30 - 18:00

| Gratis

Er is geen simpelere reden om te gaan motorrijden, maar één van de voordelen van motorrijden is dat het gewoon fantastisch is om te doen. Geen enkel ander voertuig zal je zo’n gevoel van vrijheid geven als een motor. Het is een ervaring op zich. In geen enkel opzicht is het te vergelijken met het besturen van andere voertuigen. Het plezier dat je uit motorrijden haalt is groot. Wanneer je de tijd hebt, heb je dankzij de motor de mogelijkheid om op avontuur te gaan. Vele kilometers kun je aan één stuk rijden, zonder bestemming of doel. Waar je achter het stuur naar verloop van tijd moe wordt, wil je op de motor gewoon door blijven rijden. Het is vaak heel ontspannen en je voelt de elementen van de natuurlijk. Het maakt motorrijden tot een uitstekende hobby die goed voor je is.

 

Steeds vaker krijgen we berichten en verzoeken van mensen die het heel erg leuk vinden om een keer achterop een motor mee te rijden. Dit heeft ertoe geleid dat we nu voor de 1e keer een echt motorevent aanbieden! En dat gebeurt aanstaande zondag 11 oktober. In geval van slecht weer wijken we uit naar zaterdag 17 of zondag 18 oktober.

In samenwerking met Motorcycle Highschool en Motorclub Strijp-S uit Eindhoven organiseren we een middag vol met ronkende motoren en rijden we samen een mooie en gevarieerde rit door het Brabantse land. Er rijden sportieve en toermotoren mee en jij mag bij 1 van die motoren mee als passagier en kunt genieten van de vrijheidsgevoel dat het motor rijden je biedt.  
Wij zorgen er ook voor dat je veilige motorkleding, handschoenen en een helm krijgt aangemeten. Wel graag zelf goede stevige schoenen of leren laarzen dragen.
Heb je zelf geschikte motorkleding en/of een helm, dan neem je die uiteraard beter zelf mee.

Let op: óók mensen die rolstoelafhankelijk zijn, zijn van harte welkom om het evenement te bezoeken en om dan eventueel ook in eigen auto de uitgestippelde toertocht mee te rijden.

Programma

13.30 uur 
Ontvangst gasten met koffie en een versnapering. Teven passen motorkleding. Wij zorgen voor helmen, broeken en jassen. Je draagt je eigen stevige schoenen of leren laarzen.

14.15 uur
Indeling en instructie voor de motorrit

14.30 uur
Vertrek motoren voor een rit van ca. 2 uur. Tijdens de rit is er ook een pauze ingepland van ca. 30 minuten.

17.00 uur
Einde rit. Nagenieten onder genot van hapje en drankje.

Ca. 18.00 uur
Einde activiteit

Ben je motorrijder en wil je met je eigen motor (solo) meerijden? Ook dat kan natuurlijk.
Deelname is kosteloos.
Vul in verband met de organisatie alsjeblieft zo spoedig mogelijk onderstaand formulier in.

 

 

Gegevens

Datum:
11 oktober 2020
Tijd:
13:30 - 18:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Motorcycle Highschool
Willem Rosestraat 10
Eindhoven, 5622 GH Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.motorcyclehighschool.nl/