Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Summercamp Ameland 2022

4 september 2022 @ 11:30 - 9 september 2022 @ 18:00

| €310

 

 

Bericht d.d. 22 november 2021

Helaas bepaalt op dit moment het Coronavirus nog steeds ons dagelijks leven. Eén van de gevolgen is dat wij veel onzekerheid hebben over wat wij dit jaar wel en niet aan activiteiten kunnen organiseren.
Maar we zijn positief gestemd en gaan ervan uit dat er in elk geval vanaf het voorjaar 2022 weer een en ander mogelijk is. Daarom hebben we nu in elk geval al voor de week van 4 september 2022 een optie genomen op ‘onze’ accomodatie op Ameland voor alweer ons 6e Summercamp op het prachtige eiland!
Waarom weer naar Ameland? Omdat uit de ontvangen evaluaties steeds weer blijkt dat onze gasten deze reis als ZEER GOED waarderen. 

Uiteraard zullen wij wanneer dat nog steeds noodzakelijk is, net als afgelopen jaar, alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen nemen en houden wij ons strikt aan de dan geldende RIVM-regelgeving.

Het programma zal in grote lijnen overeen komen met onze eerdere jaren.
Neem daarvoor eventueel een kijkje op de volgende pagina:

>> Summercamp 2019

 

Ook de eigen bijdrage stellen we voorlopig (het definitieve bedrag wordt in de komende maanden duidelijk) weer net als vorige jaren vast op €310,00 per persoon. Hierin is begrepen:
– (voor zover beschikbaar) vervoer van Topsport for Life vanaf Eindhoven of vanaf de verzamelplaats in Hilversum
– transfer met veerboot (eventueel inclusief eigen auto) naar en van het eiland
– verblijf in luxe 1- of 2 persoonskamer in Groepshotel De Oranjerie inclusief handdoek- en lakenpakket (eventueel voor gasten in rolstoel aangepaste kamer of appartement)
–  4 x ontbijt op maandag t/m donderdag, 4 x avondeten op zondag t/m woensdag, inclusief alle drankjes welke in het Groepshotel worden genuttigd
– persoonlijke hulp en zorg door onze vrijwillige zorgprofessionals
– (electrische) fietsen van maandag t/m woensdag
– door ons georganiseerde excursies
Afhankelijk van de omvang van de te ontvangen sponsoring en donaties zullen eventueel ook overige kosten worden inbegrepen.

 

Hieronder de korte video over onze reis naar Ameland in 2020:

Volg de berichten op deze pagina en via social media.

 

Heb je interesse om mee te gaan? Geef dit dan alsjeblieft liefst zo gauw mogelijk al aan ons door zodat wij op tijd kunnen starten met de verdere planning en organisatie.

 

BELANGRIJK
Op 1 juli 2022 besluiten wij op basis van de aanmeldingen, de te verwachten inkomsten en uitgaven én de actuele Covid-19 situatie- en vooruitzichten of de reis door zal kunnen gaan.
In het geval wij de reis door laten gaan, worden alle dan reeds ontvangen aanmeldingen vanaf die datum definitief. Dus mocht je je ná 30 juni om welke reden dan ook alsnog willen afmelden, dan kan dat zonder kosten mits wij voor jouw reserveringsplek(ken) andere gast(en) vanaf de reservelijst kunnen laten meegaan. Lukt dat niet, dan ben je je reisbijdrage toch aan ons verschuldigd. Wij adviseren je daarom een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.  

Je kunt je nu al aanmelden door het formulier hieronder in te vullen. 

 

>> Besloten pagina voor vrijwilligers

 

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens

Begin:
4 september 2022 @ 11:30
Einde:
9 september 2022 @ 18:00
Kosten:
€310

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Ameland