Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Topsport for Life Summercamp naar Spanje (pilotgroep)

oktober 7 @ 08:00 - oktober 16 @ 17:00

| €595

In de jaren 2014 t/m 2016 hebben wij een aantal groepsreizen georganiseerd naar de zon in Portugal en Spanje.
Daarna hebben wij ervoor gekozen om onze vakanties in Nederland op Ameland te organiseren. Omdat wij toch weer verzoeken krijgen of wij de reizen naar de zon niet weer kunnen organiseren, zijn wij ‘op onderzoek gegaan’ naar een nieuwe geschikte locatie in Spanje. En die hebben wij nu gevonden! 
Dit jaar, 2022, willen wij met een 1e groep van maximaal 10 gasten, op reis gaan en onze nieuwe locatie ervaren. In de komende jaren is het dan de bedoeling dat wij vaker en met groepen van maximaal 20 gasten deze zonreis gaan organiseren.

SUMMERCAMP SPANJE

Let op: wij zijn nog volop bezig met de organisatie van deze reis en hebben daardoor nu ook nog geen compleet beeld van alle kosten en de eigen bijdrage die we aan de deelnemers gaan vragen. Ook de exacte vertrek- en retourdagen kunnen nog veranderen, afhankelijk van de beschikbaarheid van vluchten.
Alle hier genoemde bedragen en data zijn dan ook nog onder voorbehoud en kunnen nog veranderen. Wanneer je je aanmeldt voor deze reis schept dat nu dan ook nog geen verplichtingen. Pas wanneer alle details duidelijk zijn en we ook de definitieve hoogte van de eigen bijdrage hebben vastgesteld, zullen we de geïnteresseerden vragen om zich definitief als deelnemer aan te melden.

 

Een half uur rijden ten zuiden van Alicante ligt de kleine Spaanse stad Rojales, aan de Costa Blanca. Het ligt te midden van Guardamar del Segura, Torrevieja en Orihuela op de zuidelijke Costa Blanca. Het is gemakkelijk te bereiken via de luchthaven van Alicante.
De regio staat bekend als de regio met het meest aangename klimaat van Europa, met de meeste zonuren per jaar. De ideale plek dus om met onze gasten van een heerlijke vakantie te kunnen genieten!
Ons hotel is helemaal aangepast voor mensen met een beperking en beschikt over een zwembad met rolstoellift, bowlingbaan, midget golfbaan en een eigen fitnessruimte. Het mooie en brede zandstrand van Guardamar ligt op ca. 4 kilometer afstand en de omgeving leent zich uitstekend voor allerlei culturele en min of meer sportieve buitenactiviteiten. Alles is op maat te organiseren en rekening houdende met de fysieke beperkingen van de reisdeelnemers.
We kunnen dus ook heerlijk fietsen, wandelen, zwemmen of op een andere manier actief zijn en zo werken aan de mentale en fysieke conditie. Uiteraard onder professionele begeleiding! Gewoon lekker luieren kan natuurlijk ook, en vooral ook gezellig er met elkaar in alle opzichten ‘uit’ zijn! Ook nu geldt ons motto: “niets moet en alles mag!”


De belangrijkste details

 • we gaan deze 1e keer met een kleinere ‘pilotgroep’ van maximaal ca. 14 personen (gasten en begeleiders)

 • we vertrekken op vrijdag 7-10 vanaf vliegveld Eindhoven naar Alicante, vertrektijd nog onbekend

 • we vliegen terug op zondag 16-10, vertrektijd nog onbekend

 • houd rekening met hele vroege of hele late vliegtijden

 • voor mensen die niet kunnen vliegen onderzoeken we de mogelijkheid om met onze rolstoelbus naar de bestemming te reizen. Deze mogelijkheid kent een reistijd van 2 dagen en is dus inclusief een extra overnachting. De extra reiskosten hiervoor zullen (deels) worden doorbelast aan deze reizigers.

 • we verblijven in het luxe Hotel El Corazón in Rojales

 • de indicatie van de reissom is €595 p.p., inclusief vluchten, transfers, hotelkamer- of appartement voor 2 personen, 2 maaltijden per dag, excursies en buitenactiviteiten. In geval van ‘onvermogen’ graag melden, we zoeken dan samen naar een oplossing. Betaling is in maximaal 3 termijnen mogelijk, bij inschrijving minimaal 1/3 van de reissom te betalen. Drankjes en uiteraard andere persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening.

 • gasten die een WLZ-indicatie hebben kunnen mogelijk (een deel van) de reissom vanuit de WLZ vergoed krijgen. Geef bij je interessemelding s.v.p. aan of je een WLZ-indicatie ontvangt.

 • ALLE deelnemers krijgen een sportief Topsport for Life (wandel-)vest en een poloshirt

 • we vragen van de gasten een doktersverklaring waaruit blijkt dat er geen medische bezwaren bestaan tegen het deelnemen aan de reis, ook om verzekeringstechnische redenen is dit belangrijk

 • iedereen zorgt zelf voor een reis- en annuleringsverzekering

Wij zijn nog op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren bij deze reis. Informeer naar de Sponsorpakketten, vanaf €500.   


WAT IS VERDER ERG BELANGRIJK OM TE WETEN!

 • we willen uiterlijk 1-8-2022 alle details (data en prijzen) helder hebben en dan ook de geïnteresseerden gaan vragen zich definitief vóór 15-8 aan te melden.

 • heb je interesse om aan deze reis deel te nemen? Stuur ons liefst zo gauw mogelijk een mail (info@topsportforlife.nl) en geef daarin aan met wie je samen reist. Heb je een WLZ-indicatie? Geef dat dan alsjeblieft ook aan. Heb je die nog niet, dan kunnen wij met jou gaan proberen deze alsnog en z.s.m. te krijgen.
  Je interessemelding voor deze reis schept nu nog geen verplichtingen. Pas wanneer alle details duidelijk zijn zullen wij jou vragen je definitief aan te melden.

 • de organisatie beslist uiteindelijk wie er op reis mee kunnen.

 • eenmaal gedane aanmeldingen zijn definitief nadat er een bevestiging van deelname door ons is verstuurd. De reissom is dan voor 100% verschuldigd en je ontvangt daarvoor van ons een factuur. Zorg dus eventueel ook voor een ANNULERINGSVERZEKERING

 • wanneer de reis overtekend wordt, maken we een reservelijst. Dit betekent dat wanneer iemand annuleert en we hiervoor in de plaats iemand van de reservelijst mee kunnen nemen, de reissom van de geannuleerde deelnemer NIET VERSCHULDIGD is en wordt gerestitueerd in het geval deze reeds is betaald.
  Wanneer je deze 1e keer nog niet kunt deelnemen, krijg je voorrang bij een volgende groepsreis naar Spanje.

Gegevens

Begin:
oktober 7 @ 08:00
Einde:
oktober 16 @ 17:00
Kosten:
€595

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Hotel El Corazón
Rojales, Spanje + Google Maps